«Воднік-Євровнєшторг» здобув легку перемогу над ФК «Александрович» у матчі чемпіонату АФМ

У п’ятницю, 8 жовтня, закривав 19 тур чемпіонату Ачоціації футболу Миколаєва матч між командами «Воднік-Євровнєшторг» та «Александрович».

Перший гол у зустрічі не змусив себе довго чекати – Цибульський сфолив у власній штрафній, а Гаврилов чітко реалізував пенальті. Взагалі, форвард гостей був досить активним упродовж всього матчу, на його рахунку хет-трик. У «Александровича» продовжував вести команду вперед Кононець, не дивно, що саме його дії призвели до єдиного м’яча у ворота «Воднік-Євровнєшторг». Щоправда, до цього моменту гра, практично, була завершена. Ще одним забитим голом відзначився центрбек Ніколаєв, вміло підключившись до розіграшу «стандарту». А завершальна крапка була від Яценка, який отримав свій шанс у другому таймі. «Александрович» не виглядав «хлопчиками для биття» — ні, команда Андрія Цибульського створювала небезпеку поблизу володінь родини Бурцевих, змушуючи працювати Миколу у першому таймі, а Влада – у другому. Проте, індивідуальний клас гравців став вирішальним при підсумковому результаті. 6:1 – звитяга «Воднік-Євровнєшторг».

Гравець матчу – Артем Лі («Воднік-Євровнєшторг»)

Плідно попрацював упродовж всієї зустрічі і не залишив жодного шансу своїм опонентам на флангах.

«Александрович» – «Воднік-Євровнєшторг» 1:6 (0:3)

Голи: Кононець, 72 — Ніколаєв, 50, Гаврилов, 5 (пен.), 33, 67, Яценко, 48.

Попередження: Цибульський, 5.

«Александрович»: Цибульський, Козявко, Стангрит (Баринов, 61), Гетьманцев, Лисик (Романовський, 58), Мешалкін, Кононець, Герасименко (Бороковський, 54), Юсипенко, Дубіна, Сарницький (Августін, 46).

Запасні: -.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев М. (Бурцев В., 46), Ніколаєв, Барладим, Фабіянський, Бартальов, Гранковський, Лі, Маркін, Гаврилов, Яценко, Пархоменко.

Запасний: Кукін.

Підсумкова таблиця чемпіонату після 19 турів:

Інформація пресслужби АФМ