«Южноукраїнськ», обігравши FM Agro, заробив чергові три очки у чемпіонаті області

У неділю, 3 жовтня, в рамках четвертого туру Чемпіонату Миколаївської області зустрілися команди FM Agro та «Южноукраїнськ».

FM Agro (Врадіївка) – «Южноукраїнськ» 2:5 (1:2)

Арбітри: Ю. Зеленський, Р. Трофимчук, В. Піскер. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі – Миколаїв).

Голи: Домбровський (24, +79) – Кухаренко (2), Ніколаєв (12), Гранковський (46), Воєнний (66), Гаврилов (72).

Попередження: Г. Флоренко (29), Тиченко (34), Перерва (50) – Ігнатьєв (79).

У цьому матчі «Южноукраїнськ» вирішив часу не витрачати та відкрив рахунок вже з першої атаки: на другій хвилині м’яч у ворота поклав Кухаренко. І ще до середини тайму Ніколаєв його подвоїв. Забивши двічі, гості заспокоїлися та розслабилися, чим і скористався суперник. На 24 хвилині відставання своєї команди скоротив Домбровський. На перерву опоненти пішли за мінімальної переваги гостей.

Другий тайм «Южноукраїнськ» знову розпочав швидким голом. На цей раз влучним ударом відмітився Гранковський. Гості пресингували суперника та ще дві свої атаки довели до бажаного результату. Свої прізвища у статистику матчу вписали Воєнний та Гаврилов. Однак треба віддати належне гравцям команди FM Agro, які боролися до останньої хвилини зустрічі і на 79 хвилині ще раз відмітились у воротах «Южноукраїнська». За порушення у карному майданчику арбітр матчу призначив 11-метровий удар, який майстерно виконав Домбровський.

«Хороша була гра, я її боявся, тому що нам необхідно було перемагати. Але ми перші 25 хвилин відмінно відіграли, двічі забили. А потім трохи розслабилися. Однак суперник нам показав, що треба грати, забивши гол. У другому таймі ми знову забили з перших хвилин. Гарну гру наші хлопці показали, я задоволений. Навіть місцеві вболівальники відмітили це», — прокоментував гру спортивний директор «Южноукраїнська» Володимир Ясуник.

Фото з архіву