Відбувся кубок з футболу «Золота осінь», присвячений закриттю Чемпіонату Вітовського району

У неділю, 26 вересня, на футбольних полях с. М-Погорілове та с. Полігон відбувся кубок «Золота осінь», присвячений закриттю 56 Чемпіонату з футболу Вітовського району.

В змаганнях взяли участь 7 футбольних колективів, які були розділені на 2 групи. Змагання проходили по коловій системі, 2 тайми по 20 хв.

Всі команди показали хорошу, гідну гру та прагнення потрапити до фіналу. Але перемагають найсильніші і цього разу це були футболісти с. Полігон та с. М-Погорілове, які здобули право боротися за бронзові нагороди. Сильнішими у цьому протистоянні були погорілівці, які в серії пенальті перемогли 6:5.

До фіналу змагань пройшли колективи села Центральне та смт Первомайське. Виснажені та травмовані гравці Центрального показали характер та жагу до перемоги, але перемогти не змогли і поступилися 3:0.

Після завершення фінального матчу команди були нагородженні кубками, грамотами та медалями, відповідно зайнятим місцям. Нагороди учасникам турніру вручив голова Федерації футболу Вітовського району Сергій Павленко.