«Южноукраїнськ» здобув перемогу над «Зорями над Бугом» у матчі обласного чемпіонату

У неділю, 26 вересня, відбувся матч третього туру Чемпіонату Миколаївської області у групі «Північ». На стадіоні «Олімп» місцева команда «Южноукраїнськ» приймала «Зорі над Бугом».

«Южноукраїнськ» – «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) 2:0 (1:0)

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), О. Щербанич (Вознесенськ), М. Коробань (Мартинівка). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Кухаренко (+34), Ніколаєв (69).

Попередження: Курятник (10), Стасюк (73), Шарата (82) – Трошин (28), Народовий (54).

Вилучення: Курятник (56) – Лаврух (34, фол останньої надії).

Гра проходила під натиском «Южноукраїнська»: команда більшість часу контролювала м’яч та активніше пресингувала суперника. «Зорі над Бугом» майже всіма силами оборонялися та намагалися не підпускати опонента близько до своїх володінь. І команді це вдавалося протягом більшої половини першого тайму. Рахунок був відкритий лише на 34 хвилині. Після атаки господарів м’яч вже летів у ворота, однак Лаврух рукою вибив його, за що і отримав пряму червону картку і 11-метровий удар у свої ворота. Стандарт без варіантів для голкіпера виконав нападник «Южноукраїнська» Кухаренко.

У другій половині гри особливих змін не відбулося. Хоча «Южноукраїнськ» володів чисельною перевагою та регулярно створював моменти, забити ніяк не вдавалося. На 56 хвилині кількість гравців у командах вирівнялася: друге попередження отримав Курятник. А на 69-й господарям все ж вдалося ще раз відмітитись у воротах суперника. Після виконання кутового м’яч у ціль переправив Ніколаєв. І як підсумок, перемога для «Южноукраїнська» з рахунком 2:0.

Спортивний директор ФК «Южноукраїнськ» Володимир Ясуник прокоментував гру:

«Грою я не задоволений, хоча і проходила вона непогано. Коли хлопці виходили на розминку, я вже побачив, що вони розслаблені. Хоча ми і перемогли, але я поставив усім гравцям погані оцінки. Ми домінували по ходу матчу, майже вся гра була на половині поля суперника. «Зорі над Бугом» — жорстка команда, ми вже не перший раз з ними граємо. Футболісти у них бійці, які грають на грані фолу.

Перший гол ми забили ще у першому таймі з пенальті. У перерві я підбадьорив команду, але гра не змінилася. Як сказали наші вболівальники, гра була не цікава, хоча і переможна. Ми атакували, створювали моменти, але не реалізовували їх. У другому таймі все ж забили ще один гол. Але справа не в голах, ми не задоволені грою, хоча і отримали три очки. Наразі готуємося до виїзного матчу з Врадіївкою».