Снігурівське дербі обласного чемпіонату: «Агролідер» у нелегкій грі переміг «ПАЕК»

У суботу, 25 вересня, відбувся матч третього туру Чемпіонату Миколаївської області у групі «Південь» між командами «ПАЕК» та «Агролідер».

«ПАЕК» (Снігурівка) – «Агролідер» (Снігурівка) 1:3 (1:2)

Арбітри: В. Колісник, О. Мерцалов, Д. Іляшенко. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (усі – Миколаїв).

Голи: Трофіменко (+43) – Дрозд (28), Кузьмін (35, 84), Порубайло (-45).

Попередження: Король (63), Жаріков (63) – «Агролідер».

Снігурівське дербі особливого задоволення ні командам, ані вболівальникам не принесло. Видовищним матч важко було назвати, адже стан поля завадив продемонструвати футболістам усі свої технічні можливості. Проте все ж чотири голи на двох команди забили. Рахунок відкрили номінальні гості на 28 хвилині. Результативним ударом відмітився Дрозд. Це був єдиний гол забитий з гри, всі інші – зі стандартів. Не минуло і 10 хвилин, як «Агролідер» святкував другий гол. Цього разу Кузьмін вдало реалізував штрафний удар, спіймавши суперника на неуважності. А на заключних хвилинах першого тайму суперники обмінялися 11-метровими ударами, але лише один з них був успішним. На 43 хвилині Трофіменко свій момент майстерно використав, а ось його опонент Порубайло за кілька хвилин після цього не зміг переграти голкіпера. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь «Агролідера».

Друга половина гри результативністю не відрізнялася. Команди переміщалися від одних воріт до інших, по черзі випробовуючи захист на міцність. І лише на 84 хвилині вболівальники побачили ще один гол. Знову ж таки зі стандарту. Кузьмін гарним ударом зі штрафного перекинув стінку та відправив м’яч у ближній кут воріт. У підсумку важка перемога «Агролідера» 1:3.

Тренер ФК «Агролідер» Олександр Балакін прокоментував гру:

«Поле нівелювало усі тактико-технічні дії обох команд, у цій грі було зовсім неважливо у кого є техніка, а в кого ні. Нам просто пощастило більше. У першому таймі ми забили два голи та обмінялися пенальті. У другій половині матчу пішли гойдалки. Дуже складне було поле, боротися з ним нереально, м’яч постійно був зверху. Що тут казати, якщо з чотирьох голів, три були забиті зі стандартів. Лише перший гол був з гри. У другому моменті спіймали суперника на неуважності: арбітр призначив штрафний, вони почали виставляти стінку, а ми не просили по свистку, і Кузьмін відправив м’яч у пустий кут воріт. Далі пропустили пенальті і останній гол також був забитий зі штрафного. Така гра забирає багато сил і особливого задоволення не приносить».