«Казанка» на останніх хвилинах матчу обласного чемпіонату вирвала перемогу в «Укр-Ниви»

У неділю, 19 вересня, відбувся матч другого туру Чемпіонату Миколаївської області між командами «Казанка» та «Укр-Нива».

«Казанка» – «Укр-Нива» (Березанка) 2:1 (0:1)

Арбітри: Є. Єремєєв (Миколаїв), Ю. Попов (Новий Буг), О. Гурський (Новий Буг). Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (Миколаїв).

Голи: Суспіцин (49), Маркитан (85) – Шпартко (12)

Попередження: Шевченко (38), Рибак (40), Сулімовський (86), Надєжко (89) – М. Москвич (27), Шпартко (37), Чаус (38), Безпальок (45), Ткачук (46), Громовий (85).

Обидві команди вийшли на гру у бойовому настрої, тому і гра вийшла така сама. Суперники по черзі перехоплювали ініціативу, боролися до фінальних секунд матчу та подарували своїм вболівальникам безліч гарних моментів.

Перша половина стартового тайму пройшла за переваги «Укр-Ниви», що і втілилось у результат: рахунок був відкритий гостями вже на 12 хвилини. Втім на другу половину матчу «Казанка» перехопила ініціативу та змогла не лише зрівняти рахунок, а ще і вирватись вперед. На початку тайму точним ударом відрізнився Суспіцин, а вже за 5 хвилин до фінального свистку Маркитан встановив переможний результат.

«Гарний був матч, глядачі отримали величезне задоволення, але ми – тренери – спалили купу нервових клітин. Якщо брати гру повністю, то матч був рівний. Знову ж перші хвилин 25 ми не могли увійти в гру, перевага була на боці «Укр-Ниви», якраз у цей період вони і забили гол. Згодом трохи заспокоїлися, почали створювати моменти. У другому таймі перехопили ініціативу, двічі забили. Дуже хороший рівний та бойовий матч був. Моменти мали як ми, так і вони. На хорошому рівні відбулася ця гра, тому ми задоволені. Здобули важливі три очки з прямим конкурентом, тепер рухаємося далі», — прокоментував зустріч тренер команди «Казанка» Роман Левицький.