AgriGrein, обігравши «Агролідер», здобуває другу перемогу на Чемпіонаті області

У суботу, 18 вересня, відбувся поєдинок другого туру Чемпіонату Миколаївської області між командами «Агролідер» та AgriGrein.

«Агролідер» (Снігурівка) – AgriGrein (Баштанський р-н) 1:3 (0:2)

Арбітри: О. Зєвакін (Миколаїв), О. Гурський (Новий Буг), Ю. Попов (Новий Буг). Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (Миколаїв).

Голи: Порубайло (+90+3) – Шарабура (12), Лі (23), Маліновський (+69).

Попередження: Сторубльовцев (45) – AgriGrein.

Обидві команди впевненими перемогами стартували на чемпіонаті, тому на гру виходили у гарному настрої. AgriGrein у першій половині матчу виглядав сильнішим за суперника, команда володіла ініціативою, яку реалізувала у два забитих м’ячі. На 12 хвилині рахунок відкрив молоде надбання команди Єгор Шарабура. Це, до речі, вже другий гол на рахунку футболіста у сезоні. У середині тайму свій момент не проґавив і Артем Лі, зробивши рахунок 2:0.

Після перерви гра вирівнялася, «Агролідер» небезпечно підходив до гостьових воріт, проте безрезультатно. На 69 хвилині у AgriGrein з’явився шанс збільшити перевагу у вигляді пенальті і Антон Маліновський ним не знехтував, забивши третій м’яч у ворота господарів. А вже на доданих хвилинах арбітр призначив 11-метровий удар у бік воріт гостей. До м’яча підійшов Микола Порубайло і також майстерно поклав м’яч у сітку, зробивши рахунок остаточним, – 1:3 на користь AgriGrein.

Капітан ФК AgriGrein Антон Маліновський прокоментував гру:

«Гра проходила нормально: у першому таймі ми були сильнішими, нав’язали свою гру, забили два голи. Було вітряно і у першій половині матчу ми грали за вітром, думаю, це був плюс. У другому таймі вітер був не на нашу користь, ми підсіли трохи і гра була вже більш рівна. Суперник, можна сказати, притис нас до воріт. «Агролідер» хороша команда, прогнозую, що вона буде у першій четвірці.

На грі був присутній один із наших спонсорів: Станіслав Миколайович Коваль, думаю, це також додало нам мотивації для перемоги. Гарно у цій грі показала себе наша молодь, Єгор Шарабура забиває другу гру поспіль. Взагалі, в цьому році, мабуть, наша пікова форма та склад: на заміну виходять рівноцінні гравці, які тільки підсилюють гру».