«Таксі 994-Роллер» у більшості дотиснув Nexteum у заключному матчі туру чемпіонату АФМ

У п’ятницю, 20 серпня, відбувся заключний матч 12 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва, в рамках якого на полі зустрілися команди «Таксі 994-Роллер» та Nexteum.

Перший тайм матчу між «Таксі 994-Роллер» і Nexteum видався напрочуд напруженим. Можливо, склалось це через надмірне бажання обох команд поповнити заліковий багаж очок у очному протистоянні. Проте слід відзначити і суттєві кадрові зміни: якщо гості з перших хвилин надали ігровий час лідеру гонки бомбардирів Сандулу, то у Nexteum під час літньої паузи склад оновився ледве чи не на 70%. Через це певний брак у діях обох колективів був присутній, але на перерву гості пішли за мінімальної переваги: голом з дальньої відстані відзначився Кучеренко.

У другій половині протистояння господарі залишились у меншості після вилучення Батюкова. Тим не менш, Nexteum ще мав шанси, аби відігратись: свій шанс втратив, здається, Поліщук, який у ближньому бою не переграв Тарєлкіна. Ну а «Таксі 994-Роллер» зумів скористатись чисельною перевагою: дві нагоди реалізував вищезгаданий Сандул. Наприкінці матчу покращити результат прагнув Мунч, проте його дальній удар не досяг цілі. 3:0 – звитяга «Таксі 994-Роллер».

Гравець матчу: Віталій Пономаренко («Таксі 994-Роллер»)

Неодноразово підключався до атаки, створюючи чисельну більшість для своїх партнерів. У обороні відіграв без шансів для суперника.

Nexteum – «Таксі 994-Роллер» 0:3 (0:1)

Голи: Кучеренко, 43, Сандул, 61, 73.

Попередження: Батюков, 7 – Король Ю., 29.

Вилучення: Батюков, 56.

Nexteum: Олєйніков, Бондаренко М., Дрозд (Лянзберг, 79), Сокірке, Ловинський, Чайка (Ніколюк, 46), Плотніченко (Бондаренко А., 70), Батюков, Поліщук, Владов, Мацко.

Запасні: Зімірєв, Діденко.

«Таксі 994-Роллер»: Тарєлкін, Вдов, Жаріков, Пономаренко В. (Чамата, 83), Ільяшенко (Бабенко, 62), Колосков (Доліна, 56), Король Ю., Білоконь (Мунч, 74), Кучеренко (Чепурний, 69), Кузьмін (Кожокар, 72), Сандул.

Запасний: Проданюк.

Турнірна таблиця після 12 турів:

Інформація пресслужби АФМ