ФК «Хлібороб», вдруге обігравши «Зорі над Бугом», виходить у фінал Кубку області

У понеділок, 16 серпня, відбулась гра-відповідь півфіналу Кубку Миколаївської області між командами «Зорі над Бугом» та «Хлібороб».

Нагадаємо, що перша зустріч команд закінчилася з рахунком 8:0 на користь «Хлібороба», тому команда у більш спокійному настрої підійшла до гри-відповіді.

«Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) – «Хлібороб» (Миколаїв) 0:7 (0:3)

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), А. Дехтяренко (Вознесенськ), Р. Кирилов (Южноукраїнськ). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Шелест (+26), Севодняєв (30), Бабіч (35), Бездольний (65, 68, 70), Александров (90).

Попередження: Гарковенко (22) – Севодняєв (22), Бабіч (44).

Вилучення: Кібіш (24) – «Зорі над Бугом» (позбавлення суперника гольової можливості).  

Із самого початку гри «Хлібороб» зайняв лідерську позицію та наступав на ворота господарів, проте першу половину тайму «Зорі над Бугом» стримували натиск суперника. На 24 хвилині стався переломний момент: Севодняєв, отримавши пас та обігравши голкіпера, нісся на пусті ворота, однак Кібіш все ж зупинив нападника ціною вилучення з поля та пенальті у власні ворота. 11-метровий удар успішно виконав Шелест, поклавши відлік забитим голам. За чотири хвилини свій момент все ж реалізував і Севодняєв, згодом, на 35 хвилині, збільшив рахунок Бабіч.

Після перерви «Хлібороб» обертів не скинув, а «Зорі над Бугом» у меншості не встигали за суперником. Тому гості реалізували ще чотири моменти. Хет-трик за п’ять хвилин реалізував тренер «Хліборобу» Ігор Бездольний, який вийшов у другому таймі на заміну. А на заключній хвилині крапку поставив Александров. Таким чином «Хлібороб», здобувши другу «суху» перемогу у півфіналі Кубку, першим отримав путівку у фінал.    

Тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний прокоментував гру:

«Після гри на аматорах, приїхали усіченим складом, дали пограти хлопцям, які були не задіяні зовсім, або мало грали. У тому числі і мені довелося вийти на поле, коли наш форвард отримав травму. Поле гарне, хлопці хотіли показати себе, довести, що гідні грати в основному складі. Вийшли з великим бажанням, а після вилучення голкіпера суперника гра взагалі проходила у легкому темпі. Перші хвилин 15 вони стримували наш натиск за рахунок нестандартного вузького поля. Але після вилучення вони втомилися, а ми грали постійно в одному темпі. Вважаю рахунок 7:0 закономірним.

Від матчу всі отримали задоволення: наша команда отримала практику, супернику, думаю, також було приємно грати з опонентом, який вище за класом. Після гри всі подякували один одному: вони нам побажали успіхів у фіналі, ми їм – у чемпіонаті. Дякую команді за організацію, все було чудово: і поле, і роздягальні. І ще за те, що пішли нам на зустріч та перенесли гру на понеділок.

Фіналіст майже відомий вже. У нас зараз накладки з іграми, на цьому тижні буде 3 матчі, важко буде відновитися. Але для цього і є 22 гравці в команді. Ми знаємо «Васт», вони – нас. І вони у таких же умовах, як і ми. Але фінал є фінал. Будемо налаштовуватися, щоб відстояти кубок, завойований у минулому році».