«Хлібороб» зі значною перевагою здолав «Зорі над Бугом» у першому півфінальному матчі Кубку області  

У суботу, 7 серпня, відбувся перший матч півфінальної частини Кубку Миколаївської області. На стадіоні смт Березанки ФК «Хлібороб» приймав ФК «Зорі над Бугом».

«Хлібороб» (Миколаїв) – «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) 8:0 (3:0)

Арбітри: А. Артеменко, С. Гайчев, Д. Сергєєв. Спостерігач арбітражу: С. Возняк (усі – Миколаїв).

Голи: Севодняєв (10), Гончаров (15), Фальковський (38), Муковозов (70), Одіноченко (71, 82), Д. Криворотий (85, 87).

Попередження: Боднар (19) – «Зорі над Бугом».

Перший півфінальний матч вийшов багатий на голи, однак усі вони були у виконанні однієї з команд. «Хлібороб» з перших хвилин заволодів ініціативою та нав’язав супернику свою гру. І вже на 10 хвилині Севодняєв відкрив рахунок. А за п’ять хвилин Гончаров подвоїв результат. «Зорі над Бугом» намагалися стримати наступи номінальних господарів та влаштовували контратаки у відповідь, однак результату досягти не вдалося. Наприкінці першого тайму Фальковський забиває третій м’яч у ворота гостей.

Після перерви тренерський штаб «Хліборобу» провів ряд замін, команда ще більше притисла суперника та забила ще п’ять голів. На 70 хвилині відмітився Муковозов, а після нього по дублю на свій рахунок записали Одіноченко та Дмитро Криворотий. Усі троє вийшли на заміну у другому таймі.  

Таким чином, здобувши значну перемогу, «Хлібороб» забезпечив собі гарні умови на виїзну гру.

«Перед матчами серед аматорів ми шукаємо найкращі зв’язки, постійно змінюємо склад, запрошуємо нових людей. І це була якраз така гра – для пошуку оптимального варіанту, але, враховуючи, що це і півфінал Кубку, результат нам був важливий. Поле гарне, тому можна було працювати на результат, кожен прагнув довести своє місце в складі, я майже всім дав можливість зіграти, хто був у заявці на гру.

З перших хвилин ми заволоділи ініціативою. Поки у суперника були сили, вони здійснювали супротив, намагалися вибігати в контратаки. У другому таймі ми провели заміни та повністю закрили суперника на їх половині поля. Варіантів у них не було, рахунок по грі. Наступну зустріч ми вже проведемо після аматорів, тому вийдуть на полі ті, хто буде там не задіяний. У будь-якому разі ми будемо боротися лише на перемогу», — прокоментував гру тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний.