Чемпіонат АФМ: «Воднік-Євровнєшторг» спокійно переміг «Александрович»

У середу, 7 липня, традиційно на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч 10 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва, в рамках якого «Воднік-Євровнєшторг» зустрівся з «Александровичем».

Гості практично не створювали небезпеки поблизу воріт Бурцева-молодшого у першій половині гри. Слід відзначити два дальні удари, але з ними голкіпер впорався. У відповідь Швидерський, Лі, Калінін і Кретов раз по раз створювали небезпечні ситуації поблизу володінь Романченка. Тому вже на 13-й хвилині вищезгаданий Калінін вивів господарів вперед – 1:0. Далі «Воднік-Євровнєшторг» продовжував активно працювати з м’ячем поблизу воріт Романченка. Кіпер «Александровича» створив декілька ефектних сейвів, але до перерви пропустив ще тричі – усі голи на рахунку Кретова.

Після перерви «Александрович» пішов у наступ, який призвів до пенальті. Але Музика не впорався з нервами і запустив м’яча над поперечкою. Вихід Услова і Сарницького також додав активності гостям, проте довести бодай одну атаку до голу не вдалось. А ось «Воднік-Євровнєшторг» дав пограти молоді та й покращив свою різницю м’ячів. Кретов провів четвертий персональний гол у грі, Швидерський реалізував пенальті, а фінальна крапка була поставлена Гавриловим – 7:0.

Гравець матчу: Роман Кретов («Воднік-Євровнєшторг»)

Відмінно відпрацював у завершальній фазі, на його рахунку чотири голи.

«Воднік-Євровнєшторг» – «Александрович» 7:0 (4:0)

Голи: Кретов, 19, 20, 39, 78, Калінін, 13, Швидерський, 68 (пен.), Гаврилов, 81.

На 53-й хвилині Музика не реалізував пенальті (вище воріт).

Попередження: Швидерський, 18, Горошко, 73 – Рудик Г., 64.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев В., Горошко, Ніколаєв, Барладим, Скляров (Заруба, 64), Бартальов (Гаврилов, 62), Терентьєв (Мальцев, 79), Кретов, Лі (Пархоменко (Кректун, 68)), Калінін (Маркін, 46), Швидерський.

Запасний: Бурцев М.

«Александрович»: Романченко, Мешалкін, Мірошніченко, Г. Рудик, Богданов, Лисик, Васильєв, Сіденко (Сарницький, 65), Музика, Цибульський (Услов, 65), Шиманець.

Запасні: Августін, Мухоєд, Повар, Дубіна.

Інформація пресслужби АФМ