«Хлібороб» вирвав перемогу у «Семенівки» та підняв над головою чемпіонський кубок Вищої ліги

У суботу, 3 липня, відбувся матч Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Хлібороб» та «Семенівка».

«Хлібороб» (Миколаїв) – «Семенівка» (Арбузинський р-н) 4:3 (2:1)

Арбітри: В. Колісник, М. Чернега, М. Коломієць. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Фальковський (7), Тяпко (44), Мукавозов (75), Осінін (90+1) – Андреєв (6), Сандул (48, 54).

Попередження: Буряк (58), Глоданюк (69) – Сандул (75), Ковальський (81).

Хоча чемпіонський титул «Хлібороб» заробив ще за кілька турів до цієї зустрічі, гра була бойова з перших і до останніх хвилин. Господарі поля зі стартового свистку понеслись на ворота суперника, однак саме «Семенівка» відкрила рахунок у матчі. На 6 хвилині точно пробив Андреєв. Але вже наступної хвилини «Хлібороб» прорвався лівим флангом і Фальковський зрівняв рахунок. Протягом тайму обидві команди створили низку небезпечних моментів, однак влучним виявився удар Тяпка здалеку на 44 хвилині.

Другий тайм «Семенівка» розпочала активно і за 10 хвилин від початку повела у рахунку завдяки дублю Сандула. Гості досить довго утримували переможний рахунок, відбиваючи усі наступи суперника, однак на 75 хвилині «Хлібороб» все ж зрівнює результат. Навіс у карний майданчик гарним ударом головою замкнув Мукавозов. На заключних хвилинах матчу «Хлібороб» піднатис, активно пресингував, створивши кілька перспективних виходів. А вже на доданій хвилині завдяки удару Осініна господарям все ж вдалося вирвати перемогу.     

«Незважаючи на достроково завойований титул, налаштовували хлопців на важку гру та перемогу. Але все ж відчувалась розслабленість, пропустили непотрібні голи, суперник із нічого зміг нам забити. Проте ми проявили характер, знайшли в собі сили та вирвали перемогу. Сьогодні в плані результату у нас все вийшло, по грі деякі нюанси є, особливо в обороні. Але я вдячний хлопцям, що у таку спеку вони знайшли в собі сили та досягли позитивний результат», — прокоментував гру тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний.

Після матчу заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Микола Пихтін та головний спеціаліст відділу проведення змагань Олександр Мариненко привітали команду з перемогою та вручили заслужені нагороди.