«Шевченкове» у 9 турі чемпіонату АФМ спокійно обіграв «Александрович»

У четвер, 1 липня, відбувся матч 9 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва, в рамках якого на полі зустрілися команди «Шевченкове» та «Александрович».

Вже на 15 хвилині поєдинку рахунок був розгромним: Ляшевський оформив дубль, першим індивідуальним голом у грі відзначився Діденко. До перерви Ляшевський встиг забити третій гол, Діденко додав з близької відстані, а Тіщенко потужно пробив з-під захисника. Господарі, які весь матч відіграли без замін, встигли ще до перерви засмутити Ковалевича: шедевральний гол на рахунку Музики, який поцілив у незахищені ворота майже від середини поля.

Другий тайм став бенефісом Короля: В’ячеслав спершу не реалізував пенальті, але потім двічі виправився за свою похибку. Діденко знову потішив вболівальників, забивши ще два голи. Згадаємо і про улюбленця фанатів Маліновського, який не пішов з поля без забитого м’яча. Що ж до «Александровича», то за відсутності Услова, Аліфанова, Мірошніченка та декількох інших важливих гравців взяти на себе тягар відповідальності за результат і боротьбу у матчі не зважився ніхто. Втім, слід відзначити і молодь, наприклад, Дубіну, який декілька разів зривав атаки суперників. 1:12 – домашня поразка «Александровича», а «Шевченкове» продовжує тримати лідерство у турнірній таблиці.

Гравець матчу: Максим Діденко («Шевченкове»)

Потужний матч Ляшевського, багато користі приніс Король, свій клас показали Гончаров, Кірєєв, Смаглі, Тіщенко і Сікелінда. Але ми відзначаємо Діденка: чотири голи, до яких Максим доклав достатньо зусиль.

«Александрович» – «Шевченкове» 1:12 (1:6)

Голи: Музика, 23 – Тіщенко, 38, Король В., 68, 90, Діденко, 10, 40, 51, 57, Ляшевський, 1, 5, 20, Ротко, 71, Маліновський, 77.

На 54-й хвилині Король В. не реалізував пенальті (воротар).

«Александрович»: Романченко, Мешалкін, Августин, Сарницький, Мурзенко, Дубіна, Повар, Герасименко, Музика, Цибульський, Душук.

Запасні: -.

«Шевченкове»: Ковалевич, Тіщенко (Александров, 46), Король В., Діденко, Сікелінда (Шейко, 46), Гончаров, Ляшевський, Кірєєв (Ткаченко, 46), Маліновський, Смаглі, Яковенко (Ротко, 46).

Запасний: Лозко.

Інформація пресслужби АФМ