«Таксі 994-Роллер» здобув перемогу над «Нечаяним» у матчі чемпіонату АФМ

У середу, 30 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч 9 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Таксі 994-Роллер» та «Нечаяне».

На сьомій хвилині зустрічі було забито перший гол поєдинку: підступний удар Ярчука, рикошет від захисника, який дезорієнтував Собко. Далі голами відзначились Мунч і Балакін, але й господарі намагались не відставати: класним голом запам’ятався Таточенко. У відповідь «Таксі 994-Роллер» не реалізував два шанси зі штрафних: обидва удари Ярчука прийняв на себе каркас воріт. А у кінцівці тайму до гри вступив Поляков: він забрав небезпечний удар Турабова.

Після перерви гості ще тричі зуміли відзначитись голами: дубль оформив Ярчук, відмінно на кутовий підключився Вдов, а ще один м’яч провів Чепурний. «Нечаяне» не виглядало зовсім кволо, адже Корнелюк, який грав у другому таймі, також був при роботі. Непогано до матчу увійшли Мінін та Дембовський, проте індивідуальних дій не вистачило, аби забити бодай ще гол. 6:1 – впевнена перемога «Таксі 994-Роллер».

Гравець матчу: Олександр Балакін («Таксі 994-Роллер»)

Сьогоднішня гра і звитяга цілком належить «Леву матчу»: досвідчений Балакін відзначився дебютним голом у сезоні. Такі перемоги звуться «тренерськими» — класичний тріумф команди, що знайшла слабкі сторони у суперника.

«Нечаяне» – «Таксі 994-Роллер» 1:6 (1:3)

Голи: Таточенко, 32 – Вдов, 58, Мунч, 14, Ярчук, 7, 76, Балакін, 27, Чепурний, 82.

Попередження: Проданюк, 66.

«Нечаяне»: Собко, Нагула, Олійник (Мінін, 46), Зима (Дембовський, 46), Кожушний, Інешин Я., Таточенко, Яковлєв, Турабов (Ликов, 60), Шехтман (Ігнатьєв, 32), Мінаєв (Куропятник, 60).

Запасні: -.

«Таксі 994-Роллер»: Поляков (Корнелюк, 46), Жаріков, Вдов, Король Ю., Скрипніченко (Пономаренко В., 46), Мунч (Чамата, 76), Кучеренко (Кожокар, 46), Колосков (Чепурний, 61), Ярчук, Балакін (Проданюк, 53), Бадюл (Ільяшенко, 46).

Запасні: -.

Інформація пресслужби АФМ