«Воднік-Євровнєшторг» у стартовому матчі 9 туру чемпіонату АФМ переміг «Варварівку-2»

У понеділок, 28 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону стартував 9 тур чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва. Тур відкрив матч між командами «Воднік-Євровнєшторг» та «Варварівка-2».  

Перший тайм не приніс забитих м’ячів. Обидві команди, здавалось, грали без центру поля, моментів поблизу володінь Медвєдєва і Бурцева вистачало. У гостей не зуміли забити Швидерський і Муковозов, Барладим пробив з близької відстані прямо у воротаря, а Калінін трохи не дістався до прострілу партнера. У протилежних воріт свої шанси не реалізували Пономаренко, Бєлічко і Климко, також був активним і Маркітан.

По перерві футбол продовжував набирати обертів. Обмін небезпечними моментами продовжувався, але вже на 64-й хвилині гості повели у рахунку. Це Швидерський вкотре потішив прихильників «Воднік-Євровнєшторг» індивідуальними діями. Далі дебютним голом у сезоні відзначився Бартальов, який підключився до подачі Швидерського. В кінці матчу знову соло Швидерського: асист від Барладима, ефектний обіграш Пономаренка і чудовий удар «підсічкою». А що ж «Варварівка-2»? Був момент у Климка, міг забивати Ратушний, небезпечно проривались Курятник і Смолик. Але 0:3 – «Варварівка-2» поступається вчетверте за сезон.

Гравець матчу: Максим Швидерський («Воднік-Євровнєшторг»)

Дубль і асист – Швидерський став учасником усіх трьох голів своєї команди у сьогоднішній грі.

«Варварівка-2» – «Воднік-Євровнєшторг» 0:3 (0:0)

Голи: Бартальов, 71, Швидерський, 64, 86.

Попередження: Курятник, 56 – Бурцев М., 85.

«Варварівка-2»: Медведєв, Солоніков, Курятник, Пономаренко О., Ратушний, Кулик, Маркітан, Медвєдський (Бабейко, 80), Климко (Смолик, 84), Бєлічко.

Запасні: -.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев М., Терентьєв, Ніколаєв, Барладим, Скляров (Кректун, 70), Одиноченко (Пархоменко, 68), Калінін (Гаврилов, 75), Бартальов, Лі (Маркін, 78), Швидерський, Муковозов (Шуткевич, 70).

Запасні: Горошко, Кукін.

Інформація пресслужби АФМ