«Шевченкове» закріпило лідерство у чемпіонаті АФМ, перегравши «Нечаяне»

У вівторок, 22 червня, в рамках 88 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва відбувся матч між командами «Шевченкове» та «Нечаяне».

Вже на другій хвилині гри господарі повели у рахунку: гол приніс «стандарт» і вдале підключення Яковенка. Упродовж першого тайму «Нечаяне» пропустило ще 9 голів. З усіх атакуючих дій слід пригадати індивідуальні дії Тищенка, який пошив у дурні голкіпера суперників і двох захисників, потужний постріл Шейка і дальній удар Александрова. До атак часто підключались захисники, окрім Яковенка, відзначився ще й Король. У відповідь «Нечаяне» створило пару моментів, один з яких – типовий навіс з флангу – реалізував Мінаєв.

По перерві гра суттєво призупинилась. Різниця у рахунку дозволила отримати ігровий час Камашеву, Ващенку, він, до речі, відзначився дебютним голом, та Шерепію. А ось гравці «Нечаяного» декілька разів зуміли створити небезпеку поблизу воріт Ковалевича. Відмінно до однієї з небагатьох атак підключився Кожушний: він ефектно закинув м’яча за комірець кіперу. Але на більше гості не спромоглись – поразка 2:12.

Гравець матчу: Максим Діденко («Шевченкове»)

Відіграв весь матч і декілька разів створив небезпеку поблизу воріт суперника. У персональному активі два голи.

«Шевченкове» – «Нечаяне» 12:2 (10:1)

Голи: Александров, 22, Тищенко, 12, 36, 40, Король В., 26, Діденко, 20, 33, Маліновський, 14, 68, Яковенко, 2, Шейко, 43, Ващенко, 72 – Кожушний, 52, Мінаєв, 41.

Попередження: -.

«Шевченкове»: Ковалевич, Александров, Тищенко (Ващенко, 58), Король В. (Шерепій, 46), Сікелінда (Шейко, 30), Лозко, Діденко, Смаглі, Ляшевський, Яковенко (Камашев, 46).

Запасні: -.

«Нечаяне»: Россошинський, Кожушний, Тарасенко, Крумаленко (Погановський, 61), Дембовський, Інешин В., Югай, Мінаєв (Беспалько, 46), Мінін, Олійник (Ликов, 54), Турабов.

Запасні: -.

Інформація пресслужби АФМ