«Южноукраїнськ» переграв «Нечаяне» у матчі Першої ліги обласної першості

У неділю, 13 червня, відбувся матч чергового туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Нечаяне» та «Южноукраїнськ».

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «Южноукраїнськ» 0:2 (0:1)

Арбітри: О. Зєвакін, С. Пашинський, С. Гайчев. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі – Миколаїв).

Голи: Варяниця (20), Кухаренко (70).

Попередження: Інешин (56) – «Нечаяне».

Обидві команди до матчу підійшли не в кращому настрої: «Нечаяне» на друге коло змагань значно омолодило свій склад, тому і результатів поки не демонструвало, «Южноукраїнськ» також останні тури переслідувала полоса невдач.  

Гості протягом матчу володіли ініціативою та створили значно більшу кількість моментів, але реалізація була не на найвищому рівні. Проте на 20 хвилині команді все ж вдалося відкрити рахунок завдяки індивідуальному проходу Варяниці. А після перерви, на 70 хвилині, точним ударом відмітився Кухаренко, принісши своїй команді перемогу з рахунком 2:0.

Тренер ФК «Южноукраїнськ» Володимир Ясуник прокоментував гру:

«Переслідувала нас останнім часом полоса невдач і коли їхали до Нечаяного також було психологічне напруження, не хотілось програвати. Приїхали на гру, а там дуже сильний вітер. Я сказав капітану обрати ворота за вітром, але це не допомогло. Ледве забили один гол. Я попереджував гравців, що с таким вітром треба грати низом та притискати м’яч до землі, вони зрозуміли, але технічне виконання залишає бажати кращого. У другому таймі на диво нам було легше грати. Пройшло десь 10 наших комбінацій і забили ще один гол. Грали красиво, але реалізації – нуль. Мені не треба забивати 10 голів, я хочу бачити гарну гру і у другому таймі вона була. Ми лише будуємо команду, стабільності ще немає, тим паче більшість гравців не виступали на такому рівні. Наприклад, у нас в основі грає 16-річний футболіст Максим Стасюк. Його перший тренер Сергій Павлович Ярохович добре виховав. Хлопець чудово грає і, я думаю, у нього прекрасне майбутнє.

Зараз у нас залишилося три матчі, шанси на призове місце ще є. Нам головне, щоб спонсори нас підтримували, ми зараз працюємо над цим з місцевими депутатами. Сподіваюся, вони зрозуміють, що футбол потрібен місту. Новий начальник соціально-спортивного управління Олександр Олександрович Стоянов, думаю, також зацікавлений у цьому».

Фото з архіву