AgriGrein впевнено переграв «Ольгопіль» у Першій лізі обласного чемпіонату

У неділю, 13 червня, в рамках матчу Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області на футбольному полі зустрілися команди AgriGrein та «Ольгопіль».

AgriGrein (Баштанський р-н) – «Ольгопіль» (Єланецький р-н) 8:2 (4:1)

Арбітри: А. Артеменко, В. Колісник, В. Піскер. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі – Миколаїв).

Голи: Яценко (4, 51), Мица (8, 49), Гірчев (27, 69), Паланиця (35), Діденко (89) – Ізмалков (19), Райко (76).

Попередження: Ліщук (38), Мариненко (89) – «Ольгопіль».

Вилучення: Мариненко (90).

AgriGrein дуже швидко відкрив рахунок у матчі: Яценко точним ударом відправив м’яч під штангу. «Ольгопіль» влаштував атаку у відповідь, але м’яч пролетів вище воріт. А от контратака господарів знову закінчилась результативно: майже з центральної лінії Анатолій Діденко віддав діагональ через усе поле на Мицу, той відірвався від захисників і забив другий м’яч у ворота суперника. «Ольгопіль» і в цей раз відповів на гол атакою, але завершального удару не вистачило. Однак вже наступне забігання команди принесло успіх: Ізмалков скоротив відставання. На 27 хвилині AgriGrein знову забиває. На цей раз на ударній позиції опинився Гірчев. А за 10 хвилин до перерви четвертий гол записує на свій рахунок Паланиця.

У другому таймі картина була схожа. По другому м’ячу забили Мица, Яценко, Гірчев. «Ольгопіль» відповів точним ударом Райка. А під завісу тайму крапку поставив Діденко, довівши рахунок до впевненої перемоги 8:2.