«Васт» обіграв лідера Вищої ліги обласного чемпіонату ФК «Хлібороб»

У неділю, 13 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч Вищої ліги чемпіонату Миколаївської області між командами «Васт» та «Хлібороб».

«Васт» — «Хлібороб» 2:0 (2:0)

Арбітри: Є. Єремєєв, Р. Трофимчук, М. Коломієць. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Крамаренко  (-17, 17), Толгаренко (32).

Попередження: Борзов (29), Гриненко (44), Григоращенко (81) – Горошко (16).

Вилучення: Турін (18), Бездольний (19), Шелест (34) – «Хлібороб».

Від початку матчу «Хлібороб» створив кілька забігань до воріт «Васту», але без завершального удару. Перша ж небезпечна відповідь господарів привела до кульмінаційного моменту у грі. На 17 хвилині атаку «Васта» захисники суперника зупинили з порушенням правил, за що арбітр матчу призначив 11-метровий удар. Пробивати пенальті взявся Олег Крамаренко, однак удар футболіста Роман Турін відбив. Одразу ж на добиванні з другої спроби Крамаренко виправився та все ж відправив м’яч у ворота. Цей гол викликав сумніви у гравців команди «Хлібороб». Через це за образу арбітра червону картку отримав воротар команди, а після нього і тренер Ігор Бездольний. Коли емоції вщухли, команди продовжили боротьбу. Моменти виникали біля обох воріт, але результативним став лише один з них. На 32 хвилині гравці «Васта» відібрали м’яч на своїй половині поля, атака пройшла лівим флангом та завершилася ударом Толгаренка з центра карного майданчика повз голкіпера. А за дві хвилини «Хлібороб» залишився вдев’ятьох: за серйозне ігрове порушення з поля пішов Шелест.

У другому таймі особливо визначних моментів не траплялося. Обидві команди не припиняли шукати підступи до воріт одна одної, однак обережно діяли і в захисті. Рахунок у матчі залишився незмінним – 2:0 на користь ФК «Васт».