«Шевченкове» у результативному матчі чемпіонату АФМ переграло «Варварівку-2»

У середу, 9 червня, відбувся матч 6 туру чемпіонату АФМ між командами «Шевченкове» та «Варварівка-2».

Перший тайм подарував вболівальникам відразу 5 забитих голів. Все розпочалось з ефектного голу Климка на третій хвилині. Щоправда, господарі відігрались завдяки Кіреєву, який чітко пробив у дальній кут. До перерви «Варварівка-2» спромоглась двічі реалізувати свої шанси: спершу Климко скористався помилкою Ковалевича, а за мить до свистка на перерву все той ж Климко виконав кутовий, після якого Ляшевський зрізав м’яч у власні ворота. Відзначимо, що ще один м’яч поклав Кіреєв: хавбеку вдався неймовірний удар з лівої ноги, який за чудернацькою траєкторією опинився у куті воріт Шмідта.

Після перерви атакувальна міць «Варварівки-2» перебудувалась, також перепочинок отримав Кулик. Але на цей раз традиційні зміни не принесли результат. Спершу Гончаров після затяжної комбінації пробив у верхній кут воріт Шмідта, а на 83-й хвилині фінальну крапку поставив Маліновський – 4:3.

Гравець матчу: Нікіта Смаглі («Шевченкове»)

Канте Миколаївського розливу – саме так можна охарактеризувати сьогоднішні дії півзахисника. Неймовірна кількість відпрацьованих єдиноборств стала одним з головних факторів звитяги «Шевченкового».

«Шевченкове» – «Варварівка-2» 4:3 (2:3)

Голи: Гончаров, 55, Кіреєв, 20, 42, Маліновський, 83 – Климко, 3, 36, Ляшевський, 45 (авт.).

«Шевченкове»: Ковалевич, Гончаров, Сікелінда, Король В., Ляшевський, Кошма, Смаглі, Кіреєв, Діденко, Маліновський, Лозко.

«Варварівка-2»: Шмідт, Багнюк, Курятник, Сапунаров, Ліщук (Медведський, 60), Ратушний, Кулик (Смолик, 46 (Бєлічко, 82)), Маркітан (Солоніков, 46), Пономаренко (Томчаковський, 69), Куянов (Бабейко, 46), Климко (Щербина, 46).

Запасні: -.

Попередження: Ляшевський, 47 — Сапунаров, 78.

Інформація пресслужби АФМ