«Шевченкове» здобуло третю перемогу в сезоні, перегравши «Суднобудівник» на чемпіонаті АФМ

У вівторок, 1 червня, в рамках п’ятого туру чемпіонату АФМ зустрілися команди «Шевченкове» та «Суднобудівник».

Перший тайм нагадував шахову партію: обидва колективи зайняли позицію очікування і не поспішали ризикувати. Небезпеку несли стандарти, проте ні «Суднобудівник», ні «Шевченкове» витиснути максимальний результат у першому таймі не змогли. Найкращий ж момент у першому таймі мав Ігор Барський, але після його удару м’яч поцілив у поперечку.

А ось вже друга половина зустрічі стала успішною для гостей. Відзначаємо Олексія Тіщенка, який і став героєм цієї зустрічі. Спершу хавбек бездоганно виконав кутовий, певно, що цей гол увійде до історії АФМ. «Суднобудівник» отримав власні шанси, аби зрівняти рахунок, проте Бойко з вбивчої позиції не влучив у ворота.

Тим не менш, останні шість хвилин подарували нам відразу три голи. Спочатку Тіщенко скористався передачей партнера і оформив дубль, за хвилину свій шанс реалізував Ляшевський. Підсолодив поразку Бойко, який реалізував пенальті – 3:1, і «Шевченкове» святкує третю перемогу в сезоні.

Гравець матчу: Олексій Тіщенко («Шевченкове»)

Залишився малопомітним у першому таймі, проте перегорнув хід зустрічі своїм дублем після перерви.

«Суднобудівник» – «Шевченкове» 1:3 (0:0)

Голи: Бойко, 90 (пен.) – Тіщенко, 65, 84, Ляшевський, 85.

Попередження: Кащеєв, 30, Матіїв, 71 – Король В., 28, Шеремета, 30.

«Суднобудівник»: Караєв, Хрипко, Бричка, Матіїв, Кащеєв, Ізмалков, Барський В. (Русінов, 60), Барський І., Скриннік, Рудий, Бойко.

Запасні: Рудик, Солодухін, Панчук, Седагін, Буянов.

«Шевченкове»: Ковалевич, Тіщенко, Александров, Лозко, Сікелінда, Король В., Смаглі, Маліновський, Діденко, Ляшевський, Шеремета (Думяк, 46 (Яковенко, 84)).

Запасні: Камашев, Ващенко, Шейко.

Інформація пресслужби АФМ