«Воднік-Євровнєшторг» і «Таксі 994-Роллер» розійшлись бойовою нічиєю у першій грі 5 туру чемпіонату АФМ

У понеділок, 31 травня, грою «Воднік-Євровнєшторг» — «Таксі 994-Роллер» стартував п’ятий тур чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва.   

Дощ у останній день весни-2021 не завадив стартувати п’ятому туру. Команди з перших хвилин вирішили не затягувати питання із забитими м’ячами. П’ята хвилина: швидка атака господарів завершилась класним прострілом і ударом Лі – м’яч поцілив у поперечку, після чого зрикошетив від Полякова і опинився у воротах. Але «Таксі 994-Роллер» не здавався. Ярчук декілька разів виводив партнерів на гарні позиції, був активним Кучеренко, плідно відпрацьовував Король. Тому на перерву рахунок був рівним – Кучеренко дальнім ударом зненацька застав Бурцева.

Після паузи гості несподівано повели у рахунку після затяжної атаки і вдалого добивання все того ж Кучеренка. Тренери обох команд не поспішали вводити свіжі сили – гра була достатньо емоційною, тому основне навантаження йшло на стартові «11». Господарі пішли на штурм воріт суперника, що призвело до вилучення Мунча. А чисельну більшість було реалізовано після «стандарту» і голу Ніколаєва, який вдало підключився до розіграшу. 2:2 – «Воднік-Євровнєшторг» і «Таксі 994-Роллер» поділили очки у важкій грі.

Гравець матчу: Владислав Кучеренко («Таксі 994-Роллер»)

Оформив дубль і допоміг своїй команді вдруге поспіль набрати очки. До того ж, Кучеренко був помітний як на фланзі півзахисту, так і у центрі нападу.

«Воднік-Євровнєшторг» – «Таксі 994-Роллер» 2:2 (1:1)

Голи: Лі, 5, Ніколаєв, 81 – Кучеренко, 36, 50.

Попередження: Скляров, 40, Швидерський, 45, Ніколаєв, 81 – Мунч, 11, Ярчук, 70.

Вилучення: Мунч, 75.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев М., Горошко, Ніколаєв, Барладим, Скляров (Мальцев, 67), Кретов, Лі, Швидерський, Пархоменко, Калінін, Гаврилов (Маркін, 62).

Запасні: Кректун, Бурцев В., Кукін.

«Таксі 994-Роллер»: Поляков (Чамата, 46), Жаріков, Пономаренко, Скрипніченко, Ярчук, Колосков, Колихалов (Чепурний, 68 (Ільяшенко, 83)), Мунч, Король, Кучеренко, Козуб.

Запасні: Кожокар, Корнелюк.

Інформація пресслужби АФМ