«Варварівка-2» у напруженому матчі чемпіонату АФМ перемогла «Александрович»

У четвер, 20 травня, відбувся матч третього туру чемпіонату АФМ між командами «Варварівка-2» та «Александрович».

Вже на 10-й хвилині матчу господарі повели у рахунку: навісна передача з лівого флангу знайшла Смолика, який ефектно прибрав зі шляху захисника і поцілив у ворота. Проте надалі команди переважно діяли у центрі поля, особливо не створюючи гольових моментів. Матч пожвавився наприкінці першого тайму. Спершу Мешалкін увірвався на відкритий простір та зрівняв рахунок, але за три хвилини ще один навіс з флангу прийшовся чітко до ноги Бабєйко – 2:1.

По перерві гра знову вирівнялась. Моментів поблизу воріт обох команд практично не було, а враховуючи дощ, який суттєво нівелював швидкості у матчі, то на голи розраховувати не вдалось. 2:1 – важлива перемога «Варварівки-2».

Гравець матчу: Кирило Ратушний («Варварівка-2»)

Впевнено контролював події у центрі поля, будучи диригентом своєї команди. На його рахунку не одна розрізна передача на загострення та декілька важливих перехоплень.

«Варварівка-2» – «Александрович» 2:1 (2:1)

Голи: Смолик, 10, Бабєйко, 44 – Мешалкін, 41.

Попередження: Смолик, 27, Топчановський, 88 – Ткачук, 67, Цибульський, 68.

«Варварівка-2»: Шмідт, Курятник, Солоніков, Ліщук, Пономаренко (Топчаловський, 45), Ратушний, Кулик (Медведський, 46), Смолик (Щербина, 52), Бабєйко (Маркітан, 46), Сапунаров, Климко (Славов, 46).

Запасні: -.

«Александрович»: Романченко, Мінін, Козявко, Васильєв, Рудик (Бех, 75), Мирошніченко (Ткачук, 51), Мешалкін (Тимченко, 74), Лисик (Сарницький, 85), Железняков (Цибульський, 63), Щепетков, Шиманець (Аліфанов, 63).

Запасні: Августин.

Інформація пресслужби АФМ