Перша ліга обласного чемпіонату: на старті другого кола «Казанка» розгромила КБК (Прибужжя)

У понеділок, 10 травня, вперше після перерви на поле повернулися представники Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області: команди КБК (Прибужжя) та «Казанка».

КБК (Прибужжя) – «Казанка» 0:7 (0:5)

Арбітри: О. Зєвакін (Миколаїв), А. Дегтяренко (Вознесенськ), О, Грущенко (с. Яструбинове). Спостерігач арбітражу: Ю. Бойко (Южноукраїнськ).

Голи: Гвозденко (9, АГ) – Красін (11, 25, 33), Ткаченко (27), Стеркун (+53), Атамась (67).

Попередження: Кравчук (11), Коноваленко (53), Кізіма (53).

Матч розпочався за ініціативи «Казанки», команда активніше пресингувала суперника та володіла перевагою. Рахунок був відкритий ще у першій 10-хвилинці: м’яч у ворота пішов від гравця КБК Максима Гвозденка. Але вже за дві хвилини відзначатися почали і гравці «Казанки»: до перерви тричі поцілив у господарські ворота Данило Красін і один раз Михайло Ткаченко. Ще до перерви гості зробили перевагу недосяжною – 5:0.

У другому таймі гра трохи вирівнялася, Прибужжя частіше наближалося до воріт опонента. Команда за гру створила кілька загрозливих моментів, серед яких був і вихід один на один, проте довести до гола жодного так і не вдалося. А «Казанка» тим часом забила ще двічі. На 53 хвилині реалізував пенальті, призначений за фол у карному майданчику, Артем Стеркун, а на 67-й відзначився і Вадим Атамась. У підсумку впевнена перемога «Казанки» на старті другого кола 7:0.   

«У першій грі після довгої перерви нам попався легкий суперник, тому ми не відчули особливих труднощів. Далі вже буде складніше, будемо налаштовуватися серйозніше. У міжсезоння ми дозаявили кількох гравців, але на цій грі їх не було у складі, поки що вони хворіють», — прокоментував гру голова Федерації футболу Казанківського району Микола Подлінєв.