Чемпіонат АФМ: «Арарат» у результативному матчі розтрощив «Нечаяне»

У четвер, 6 травня, відбувся черговий поєдинок дебютного сезону чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва, в рамках якого на штучному полі Центрального міського стадіону зустрілися команди «Нечаяне» та «Арарат».  

З перших хвилин стало зрозуміло, що цей матч буде цікавим, адже «Арарат» розпочав гру удев’ятьох. За лічені хвилини гравці «Нечаяного» зуміли двічі пробити Дегтяра – 2:0.

Втім, швидкий вихід на поле лідерів «Арарата» – Сандула і Андрєєва – нівелював перевагу «Нечаяного». Відзначимо другий гол Артема: гравець змістився з флангу до кута штрафної і поцілив у дальню «дев’ять». Результативна гра першої половини зустрічі призвела до семи голів. Тому на перерву Арарат пішов з лідерством – 4:3.

Після перерви господарі ще більше заволоділи ініціативою. Тому суперник був змушений капітулювати під щільним натиском «Арарата». Ні, «Нечаяне» навіть відзначилось у таймі другому, і створювало небезпеку поблизу воріт Дегтяра, але ця 45-хвилинка продемонструвала атакувальну міць «Арарата», який ще й зумів плідно попрацювати з ротацією. З голів слід відзначити потужний штрафний Чауса: капітан господарів розстріляв верхній кут воріт Совко.

10:4 – потужний старт сезону від «Арарата».

Гравець матчу: Артем Сандул («Арарат»)

Чотири м’ячі і ще декілька нереалізованих нагод – Сандул увірвався до гонки бомбардирів ліги і захопив впевнене лідерство.

«Арарат» – «Нечаяне» 10:4 (4:3)

Голи: Вакулін (54, 85), Чаус (57), Вітенко (64), Сандул (15, 18, 38, 72), Мица (76), Кожушний (13,авт.) – Демко (60), Мінін (43), Інешин Я. (2), Мінаєв (3).

Попередження: Чаус (6) – Авальїні (21).

 «Арарат»: Дегтяр, Ковтонюк (Шевченко, 75), Михалюньо, Таран, Іванов (Мица А., 80), Вакулін, Чаус (Карапетян, 73), Вітенко, Гірчев (Мица Є., 67), Сандул, Андрєєв.

Запасний: Паляничка.

«Нечаяне»: Совко, Демко, Авальїні, Кожушний, Урсу, Кордонюк, Мінін, Інешин В., Інешин Я., Антонюк, Мінаєв.

Запасний: Прокопчук.

Інформація пресслужби АФМ