ЖФК «Ніка» продовжує збирати очки у Вищій лізі України

У понеділок, 3 травня, відбувся матч 4 туру другого етапу Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд між командами «ЕМС-Поділля» та «Ніка».

«ЕМС-Поділля» (Вінниця) – «Ніка» (Миколаїв) 1:1 (0:1)

м. Вінниця, стадіон «ВМ ПДЮ», 12:00.

Арбітри: Н. П. Мамчур (Рівненська обл.), Є. О. Настусенко (Київська обл.),  А. Ю. Резнік (Київська обл.), В. С. Зарічний (Вінниця). Спостерігач арбітражу: М. В. Родіоненко (Київська обл.).

Голи: Руденко (46) – Глущенко (43).

Попередження: Борисюк (17), Левчук (35), Боровська (61) – Соломіна (85).

Господарки розпочали матч активніше, грали першим номером та періодично загрожували воротам миколаївчанок. Нашим же дівчатам доводилося захищатися і всю першу половину гри їм це добре вдавалося. Незважаючи на те, що моментів у гравців «Ніки» було зовсім не багато, рахунок відкрили саме вони. Вже на заключних хвилинах першої половини  тайму Інна Глущенко скористалася можливістю та відправила м’яч повз голкіпера.

Проте переможний результат гостям утримати не вдалося. Одразу після перерви, на 46 хвилині, Єлизавета Руденко зрівняла рахунок. У другому таймі гра вирівнялася, проте моментів було зовсім небагато, тому нічия збереглася до фінального свистка.  

Головний тренер ЖФК «Ніка» Володимир Єфімако прокоментував гру своїх підопічних:

«По тому, як складалася сьогоднішня гра, нічию для нас можна вважати хорошим результатом. Суперник був дуже замотивований, багато гри було на нашій половині поля. Хоча ми і старалися показати свою гру, не все виходило.

Нарешті сьогодні завершили серію ігор на виїзді. І ті два тури, що залишилися, 7 та 14 травня, ми проведемо вдома».

Нагадаємо, що у домашній грі з вінничанками «Ніка» здобула перемогу з рахунком 3:0.

Таким чином, маючи 16 очок, «Ніка» посідає першу сходинку у своїй групі, однак уманські «Пантери» наступають на п’яти, відстаючи лише на 1 очко.