Жіноча команда «Ніка» провела перший в історії клубу міжнародний матч

У середу, 3 березня, відбулася товариська гра між жіночими командами Миколаєва ФК «Ніка» та Молдови ФК «Ністру ГТК». Це була перша гра міжнародного рівня для підопічних Володимира Єфімаки.

Гості з Молдови приїхали до нашого міста для участі у міжнародному турнірі, присвяченому 8 березня, який проходить під егідою Асоціації футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний).

Перший тайм матчу складався для нашої команди досить вдало: дівчата пресингували суперниць і тричі вразили їх ворота. Перший гол був забитий з пенальті майстерним ударом Олени Клепацької. Далі господарки оформили ще два влучних постріли: голи на рахунку Ілони Стрельцової та Інни Глущенко. Закінчення тайму миколаївчанки провели біля воріт гостей, проте вдалого заключного удару не вистачило.

Після перерви «Ністру ГТК» продемонстрували більш впевнену гру: футболістки раз за разом наступали на ворота господарок та змушували нервувати голкіпера та захист ФК «Ніка». Наполегливість команди була винагороджена голом на початку другого тайму. Втім і цей пропущений м’яч миколаївчанки змогли відіграти. Вийшовши на ударну позицію, Коробкіна шанс не проґавила та забила четвертий м’яч у ворота молдавської команди.