Маленькі миколаївські футболісти привезли золоті медалі з «Кубку майстра спорту з футболу Володимира Роговского», що проходив у Херсоні

28 лютого в м. Херсон пройшов традиційний турнір серед команд 2014 р.н. на «Кубок майстра спорту з футболу Володимира Роговского», переможцем якого стала команда миколаївських спортсменів — ДЮФШ Миколаїв.

Участь у змаганнях брали чотири команди: ДЮСШ м. Херсон, «Стелс» (м. Херсон), «Атлант» (м. Нова Каховка) та ДЮФШ Миколаїв.

Результати зіграних матчів нашими футболістами:

ДЮФШ Миколаїв – «Стелс» (6:4)

ДЮСШ Херсон – ДЮФШ Миколаїв (7:7)

«Атлант» – ДЮФШ Миколаїв (0:17).

Ігри проходили, не дивлячись на юний вік спортсменів, у напруженій боротьбі і за результатами вирішальних матчів чемпіонами турніру стали миколаївські футболісти з ДЮФШ Миколаїв, срібло дісталося ДЮСШ м. Херсон, бронзовим призером турніру стала команда «Стелс» (м. Херсон), четверте місце посіла команда «Атлант» (м. Нова Каховка).

Після закінчення всіх ігор відбулася урочиста церемонія вручення призів переможцю та призерам, не забули і про кращих гравців.

В команді ДЮФШ Миколаїв таким було визнано Матвія Боруха.

Як зазначає тренер наших юних спортсмені Віталій Кірєєв, що це для них були перші змагання.

«Поки що важко говорити про наш рівень підготовки на даному етапі, сподіваюсь, що в нас він не гірший, ніж у команд в цілому по Україні. Плануємо не зупинятись на досягнутому та вже влітку хочемо ще спробувати свої сили та взяти участь в одному турнірі, потім ще в одному, але вже  восени».