«Хлібороб» мінімально обіграв «Водник – ЄВТ Ролер Центр» у матчі Вищої ліги Зимової першості

В останній зимовий день, в рамках чергового туру Зимової першості Миколаївської області з футболу, свою першу зустріч у статусі команд Вищої ліги провели команди «Водник – ЄВТ Ролер Центр» та «Хлібороб».

«Водник – ЄВТ Ролер Центр» — «Хлібороб» 1:2 (1:0)

28.02.2021 Стадіон: ЦМС (шт. поле), + 5 градусів.

Арбітри: Ізбаш, Мерцалов, Філон. Спостерігач арбітражу: П. Винарський.

Голи: Горошко (26 А\Г), Фальковський (50), Муковозов (57).

Попередження: Фаденков (44).

Команди з самого початку ігрового часу почали грати обережно, більше приділяючи уваги збереженню власних воріт від зазіхань суперників. Здавалося, що обидва колективи діють дзеркально, поставивши собі за мету не пропустити першими. Декілька разів захисники «Хліборобу» підпускали суперників близько до своїх воріт і навіть дозволяли пробивати. Зокрема Артем Сандул не раз проривався крізь оборону суперників та виходив один на один з голкіпером, однак безрезультатно. Рахунок зустрічі відкрив «Хлібороб» — ударом в свої ворота. В середині тайму Іван Горошко намагаючись допомогти Ігорю Шилову хотів вибити м’яч та той зіскочив з ноги та потрапив у власні ворота.

Друга ж половина продовжила настрій першої, де команди грали в схожій манері, намагаючись і вже точно не бажаючи більше пропускати. «Хлібороб» раз за разом влаштував набіги на володіння «Ролера» і після подачі кутового Фальковський виявився першим на добиванні. Удар вийшов сильним і щільним. Воротар «Ролера» з ним не впорався і м’яч затріпотів у сітці воріт. Нічийний результат тримався не довго –  Муковозов опинився в штрафному майданчику суперників на ударній позиції і заштовхав м’яча до воріт суперника.  Нападники «Хлібороба» ще декілька разів впритул наближалися до воріт суперника, однак безрезультатно. Зустріч закінчилась з мінімальною перевагою номінальних гостей зустрічі.

Тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний прокоментував гру:

«Перед матчем налаштовували хлопців на серйозну гру незалежно від суперника. Перший тайм показав, що була велика недооцінка з нашої сторони. Суперник створив декілька моментів, забили нам один гол. У нас в атаці не особливо щось виходило. В перерві в нас відбулась серйозна розмова з командою. Команда почала рухатись, з’явились моменти, з’явилась і гра. Забили два м’ячі, могли забити ще чотири-п’ять. В черговий раз даний матч показав, що не варто недооцінювати суперника. Слабких суперників в даному чемпіонаті не має. На кожного суперника потрібно налаштовуватись дуже серйозно».