Перший віце-президент УАФ Олег Протасов в рамках робочого візиту відвідав стадіони Миколаєва

У четвер, 25 лютого, до Миколаєва на щорічну звітну конференцію Асоціації футболу Миколаївської області завітав легендарний український футболіст, володар срібної бутси та перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов.

Користуючись нагодою, до початку заходу Олег Валерійович разом з головою АФМО Олександром Пасічним, його заступником Олександром Балакіним та директором Центрального міського стадіону Володимиром Коссе відвідали стадіони «Юність» та Центральний міський.

Пройшовшись територією стадіону «Юність», Олександр Станіславович у подробицях  розповів гостю про плани реконструкції усіх його об’єктів: поля, ігрових майданчиків, адміністративної споруди та побудови роздягалень. Основне поле планується оновити таким чином, щоб на ньому можна було проводити матчі не лише аматорських команд, а і професійних.

Наступною зупинкою був Центральний міський стадіон, де до делегації приєднався начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Олег Машкін. Директор ЦМС Володимир Коссе провів гостям екскурсію по всіх спортивних майданчиках об’єкту, а також адміністративній споруді. В ході огляду вкотре обговорили існуючі потреби стадіону.

Перший віце-президент УАФ залишився задоволений побаченим, зазначивши, що чітко простежується робота у напрямку розвитку футболу в регіоні.