OREXIM не залишив шансів «Водник – ЄВТ Ролер Центр» в матчі Зимової першості області

21 лютого на штучному полі Центрального міського стадіону відбулась перенесена гра Зимової першості Миколаївської області з футболу між командами «Водник – ЄВТ Ролер Центр» і OREXIM.

«Водник – ЄВТ Ролер Центр» — OREXIM 1:3 (1:0)

21.02.2021. Стадіон: ЦМС (шт. поле), +2 градуса.

Арбітри: А. Артеменко, А. Щирський, О. Мерцалов. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко.

Голи: Сандул (12) – Бартальов П. (44,46), Кірєєв (48).

Попередження: Божко (35), Кірєєв (67) – усі  OREXIM.

Цього дня на полі зустрілись дві команди, які в цьому сезоні грають за передові місця в групі «Б». Що стосується OREXIM, ми вже звикли до їх статусу фаворита своєї групи, «Водник – ЄВТ Ролер Центр» є новачком у змаганнях обласного рівня та команда вже неодноразово довела, що гідна ввійти до складу Вищої ліги.

Матч почався в середньому темпі, команда OREXIM в традиційній для себе манері, розмірено моделював свої атаки на правах фаворитів, а ось «Ролер» прийнялися грати другим номером, розраховуючи на швидкі контратакуючі дії.

Та все ж таки перший гол вболівальники побачили у виконанні «синьо-жовтих». На 12-й хвилині Артем Сандул вийшов один на один з голкіпером «червоно-чорних» та переправив м’яч в сітку OREXIM в один дотик. До завершення першого тайму OREXIM пресингував, але захисники «Ролера» та бездоганні сейви у виконанні Ігоря Корнелюка не дозволяли пробивати по воротах та залишили їх не торкнутими.

У другому таймі OREXIM все ж взялися за справу і почали доводити, що не дарма займають лідируючу позицію в своїй групі. Тому не дивно, що вони розпочали гру досить активно, захопивши ініціативу з перших хвилин і не марнуючи своїх моментів біля воріт суперника змогли впродовж шести хвилин забити аж три голи! Команда організувала гарну атаку і змусила допуститись помилки в захисті «Ролера». Павло Бартальов підвів до того, щоб команда не тільки зрівняла рахунок, а й збільшила свою перевагу. Впродовж двох хвилин він зміг записати на свій рахунок «дубль». А на 48-й хвилині при черговій атаці захисники «Ролеру» не розібрались між собою та пропустили ще й удар від Кірєєва, який прийшовся точно в ціль. До кінця зустрічі результат гри більше не змінювався.

Гравець команди OREXIM Павло Бартальов в післяматчевому інтерв’ю сказав:

«Впродовж першого тайму ми не могли підібрати «ключ» до оборони команди суперника. У них постійно один нападник був попереду, а вся команда стояла на своїй штрафній. Тож нам важко було підібрати шлях до воріт «Ролера». В перерві ми обговорили тактику та провели роботу над помилками і в другому таймі змогли прорватись до їх воріт, забивши три голи».