«Автомобіліст» на засніженому полі програв AgriGrein у матчі Зимової першості

Відкривала сьомий тур Зимової першості Миколаївської області з футболу зустріч між командами «Автомобіліст» та AgriGrein. Матч відбувся 12 лютого на Центральному міському стадіоні у важких погодних умовах, тому футболістам доводилося боротися не тільки один з одним, але і з обмерзлим від снігу полем.

«Автомобіліст» — AgriGrein 1:3 (0:1)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), -7 градусів.

Арбітри: Є. Фішман, С. Пашинський, Д. Ільяшенко. Спостерігач арбітражу: М. Гарасименко.

Голи: Балакін (58 А\Г), Галстян (75) – Смаглі (11), Діденко (50).

З перших хвилин суперники створювали атаки, та частіше AgriGrein прицілювалися по воротах «Автомобіліста», що і принесло гарні результати.  На 11-й хвилині удача посміхнулася Микиті Смаглі, який виконав гарний за виконанням удар у ворота Анатолія Паскевича. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою AgriGrein.

Другу половину зустрічі колективи провели в не менш завзятій боротьбі. І як за сценарієм першого тайму, AgriGrein ще раз вразили ворота суперника після першої 10-хвилинки. Покращив результат команди Діденко.  На 58-й хвилині Паскевич діставав вже третього  м’яча із своїх володінь після Олександра Балакіна, який помилково направив його до власних воріт. Ближче до кінця поєдинку суперники знову обмінялися небезпечними моментами, але в обох випадках залетіти м’ячу у ворота завадила перекладина. Через кілька хвилин м’яч вже на свій рахунок записали і «автомобілісти». Овік Галстян отримав гарну можливість для взяття воріт і під час виходу тет-а-тет з голкіпером, вийшов переможцем.

Капітан ФК «Автомобіліст» Олександр Балакін розповів про плани команди:

«Не дивлячись на погоду, стан поля сьогодні був не таким вже поганим. Було трохи слизько: м’яч ковзав, тож ми мали обрати спеціальну тактику гри. Потрібно було точно грати, віддавати точні передачі в ноги. В цьому плані команді з більш молодими гравцями було легше, вони скоріше набирають швидкість та прудко зупиняються. Ветеранам на такому полі було складно.  Команда суперника гарна, помітно що прагне потрапити до Вищої ліги, вони постійно набирають обертів. Тут варто віддати належне їхньому керівнику Антону Маліновському. Ми могли б звісно зіграти краще, аби погода була ліпшою, але я на це не скаржусь. На те вона і Зимова першість. Команда ветеранів готується до матчів Першої ліги, які відбудуться після розподілу команд.  Сьогодні в нас була гарна лавка запасних, зібралось аж 17 людей. Для нас ця першість аби напрацювати тактику та награти склад. Наші головні перемоги та змагання – це Чемпіонат України серед команд ветеранів, тому  ставимось до Зимової першості як до підготовки. Висловлюємо вдячність нашим вболівальникам, які сьогодні прийшли нас підтримати. Це Карен Шахнозаров і Валерій Сторубльовцев. Ще команда вдячна нашому президенту Сергію Проданюку, за те що не дивлячись на результати команди, він завжди вірить в нас і продовжує підтримувати ветеранський рух в області».