OREXIM впевнено обіграв «ЛІЯ» в матчі Зимової першості

Відкривав другий ігровий день шостого туру обласної Зимової першості поєдинок між лідером групи «Б» OREXIM та командою з середньої відмітки турнірної таблиці «ЛІЯ». 

OREXIM — «ЛІЯ» 3:1 (2:1)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), — 4 градуси.

Арбітри: Мамчур, Чернега, Полусмяк.  

Спостерігач за арбітражем: Герасименко.

Голи: Ярчук (21′), Криворотий (39′), Гончаров (71′) – Вакулін (20′).

Попередження: -.

Поєдинок видався нелегким, ускладнювало гру ще й слизьке засніжене поле. Проте, команди продемонстрували цікавий футбол з безліччю атак на будь-який смак. Першою, після кількох наполегливих спроб пристрелити по воротах, відкрила рахунок команда «ЛІЯ». М’яч за спину воротарю закинув Сергій Вакулін. Відповідь OREXIM не забарилась: Ярчук на добиванні заштовхав м’яч у ворота суперника. До кінця тайму, незважаючи на наявність гольових моментів біля обох команд, забитим м’ячем знову відзначилися номінальні господарі поля. Із-за меж штрафного майданчика потужно і точно пробив Дмитро Криворотий.

Друга половина матчу також проходила в боротьбі, з поперемінним виходами до воріт обох команд, але частіше і гостріше атакував OREXIM, що і призвело до ще одного забитого м’яча у виконані Гончарова.

Поділився враженням від гри граючий тренер та капітан OREXIM Сергій Федорченко:

«Сьогодні стан поля був задовільним, наші очікування були зовсім іншими. Напевне, через те, що вчора проходили матчі, сніг порозбивали і 3\4 поля було в нормальному стані. Зрозуміло, що по флангах сьогодні важко було грати, тому що там ще лежав сніг та був лід. Це суттєво відражалось на нашій грі. Суперник грав від оборони, а через сніг ми грали завузько і виходило забагато людей на один квадратний метр. «ЛІЯ» гарно зіграла, напочатку вони навіть вигравали в нас. Я би не сказав, що команда якось «розвалилась». Вони класно зіграли і команда проявила бійцівські якості. Зрозуміло, що за рахунок досвіду та індивідуальних якостей виграли та здобули перемогу.»