Перша гра сезону на засніженому полі принесла «Воронівці» перемогу над «Вікторією»

У суботу, 6 лютого, на засніженому штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч шостого туру Зимової першості Миколаївської області, де зустрілися команди «Воронівка» та «Вікторія».  

«Воронівка» (Миколаїв) – «Вікторія» (Березнегуватський р-н) 3:1 (1:0)

Арбітри: Д. Іляшенко, М. Чернега, А. Щирський. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Вітенко (4, 48), Швидерський (53) – Козуб (79).

Попередження: Зима (25) – Петров (34).

Вперше у цьому сезоні Зимової першості області командам випало грати на такому засніженому полі, що зрівнювало шанси суперників, адже не дозволяло розвинути швидкості та проявити техніку у повній мірі.

Матч розпочався швидким голом, який на 4 хвилині реалізував нападник «Воронівки» Євгеній Вітенко. Після чого гра вирівнялася. «Воронівка» влаштовувала набіги на ворота опонента, а «Вікторія» відповідала контратаками. У середині тайму суперники обмінялися чудовими моментами. Спочатку Олександр Зима проривався до карного майданчику «Вікторії», однак захисник команди в останній момент вибив м’яч з воріт. А вже за декілька хвилин березнегуватська команда, скориставшись штрафним ударом, мала нагоду зрівняти рахунок. Проте і після двох добивань пробити голкіпера суперника їм не вдалося.

У другому таймі «Воронівка» мала значно більше перспективних атак. Вже на початку тайму хрестовина врятувала володіння Валерія Черненка. А на 48 хвилині Вітенко, пробивши головою, подвоїв рахунок. За 5 хвилин «Воронівка» організувала ще одну атаку правим флангом, прострільна передача в центр знайшла Максима Швидерського, який сильним ударом відправив м’яч повз голкіпера. Гравці «Вікторії», які завжди відрізняються бойовим характером, і цього разу дограли матч до фінального свистку, не припиняючи шукати можливості відігратися. І на заключній хвилині матчу така можливість з’явилася у вигляді штрафного удару. Олександр Козуб закрутив м’яч у ворота, трохи скоротивши відставання своєї команди.          

Капітан команди «Воронівка» Валерій Сторубльовцев прокоментував гру:

«В такі погодні умови, на мою думку, всі команді рівні, з усіма дуже складно грати. Але це зимова першість і такі моменти треба очікувати. Проте ми продемонстрували бійцівські якості та перемогли. Хочемо від усієї команди привітати нашого одноклубника Женю Рябченко з Днем народження. Також хотіли порадувати перемогою нашого президента Ігоря Борисовича. Гра була важка, але ми рухаємося до поставленої мети – бути тільки першими. Суперник – хороша молода команда, ми вже не перший раз з ними зустрічаємося, думаю, вони ще дуже багатьом командам попсують нервів».