Після чергової перемоги «Васт» упевнено очолює турнірну таблицю Зимової першості

3 лютого на Центральному міському стадіоні був зіграний мат шостого туру Зимової першості Миколаївської області, в рамках якої на полі зустрілися ФК «Варварівка» та ФК «Васт».

«Варварівка» — «Васт» 0:2 (0:1)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), +5 градусів.

Арбітр: Ізбаш Леонід Михайлович. Асистент арбітра 1:Іляшенко Дмитро. Асистент арбітра 2:Пашинський Сергій Сергійович. Спостерігач за арбітражем: Решотченко Володимир Михайлович.

Голи: Крамаренко (23′),  Бабелюк (68′).

Попередження: Борзов (54′) — Точанський (34′), Куянов (54′), Борисов  (60′),  Задорожнюк (67′).

      

Вже котрий тур підряд «Васт» продовжує переможною ходою трощити своїх суперників, в кожному матчі забиваючи немалу кількість голів. Дане ж протистояння несло в собі елемент інтриги, оскільки «Варварівка» не була налаштованою поступатись більш юним та амбітним суперникам. Тож, початок зустрічі, як і очікувалося, був динамічним та проходив на високих швидкостях, а команди відповідали атакою на атаку. В середині тайму «Васт» захопили ініціативу, притискаючи «Варварівку» ближче до воріт. До слова, мали кілька моментів для взяття воріт і «Варварівка», проте м’яч зрадницьки не летіли у ворота. Гарний момент відкрити рахунок був під час подачі кутового Климком: воротар допустився помилки та неочікувано впав, м’яч відскочив на Точанського, але ворота своєї команди виручив Сокур потужним ударом відбивши м’яча на середину поля. Чергове ж взяття воріт «Варварівки» сталося на 23-й хвилині, так після філігранної подачі від Бабенюка, голкіпер «біло-синіх» руками відбив снаряд, який потрапив на ногу не прикритому Кромаренко, йому залишалося лише без опору пробити в створ воріт суперника. Команди розійшлись на перерву з мінімальним рахунком.

Друга ж половина гри заграла зовсім іншими фарбами, адже відпочівші гравці «Васту» стрімко кинулися збільшувати свою перевагу. Так вже на 68-й хвилині матчу їм вдалася чудова позиційна атака через центр, яка закінчилася проникаючою передачею в середину штрафного і подальшим ударом Олександра Бабенюка практично по порожніх воротах.