«Суднобудівник» на заключних хвилинах матчу вирвав перемогу у «Нечаяного» в матчі Зимової першості області

Команди-учасниці Зимової першості Миколаївської області продовжують повертатися на ігрове поле. У неділю, 31 січня, першу свою гру після перерви на штучному полі Центрального міського стадіону провели команди «Нечаяне» та «Суднобудівник».

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «Суднобудівник» (Миколаїв) 1:3 (0:0)

Арбітри: С. Пашинський, О. Мерцалов, В. Колісник. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі – Миколаїв).

 Голи: Чабанов (59) – Бойко (+52, 65), Скринник (80).

Попередження: Урсу (16), Карданюк (52), Демко (52) – Віт. Барський (57), Матіів (60), І. Барський (76).

Розпочали суперники матч біля воріт «Суднобудівника», але вже за кілька хвилин гра вирівнялася і швидко переміщалася від одних воріт до інших. Весь перший тайм проходив у боротьбі та пошуках моментів.

І тільки після перерви команди почали забивати. На 52 хвилині ударом з пенальті рахунок відкрив Андрій Бойко. Проте вже за 7 хвилин «Нечаяне» зрівняло результат, також використавши стандартне положення. Євген Чабанов прямим ударом зі штрафного закрутив м’яч у сітку воріт. Кінцівка матчу була за «Суднобудівником»: команда значно частіше виходила до воріт опонента, змушуючи їх понервувати. На 65 хвилині Бойко увірвався до карного майданчика «Нечаяного», пробив, але голкіпер удар парирував, відбивши м’яч перед собою. Бойко знову був першим на м’ячі та довів справу до кінця, відправивши м’яч у ворота. За кілька хвилин нападник «Суднобудівника» ще раз вийшов один на один з голкіпером, однак у цей раз м’яч після удару футболіста потрапив у штангу, прокотився вздовж лінії воріт, де голкіпер його накрив. А вже на останній хвилині Влад Скринник зняв усі питання щодо переможця зустрічі, забивши третій гол.    

Тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мітін прокоментував зустріч:

«Дуже скучили за футболом, гра сподобалася. Безперечно, перерва далася в знаки, у нас не було жодного тренування. Якщо по грі, то нам не вистачило фізичних кондицій та дисципліни. Ще, на мій погляд, у суперника було дві стовідсоткові червоні картки, якщо арбітр показав би їх, гра розгорнулася б по-іншому. Але це не провина команди-суперниці, в такому результаті винні тільки ми – не дотиснули, цю команду треба було перебігати».