МФК «Миколаїв -2» всуху здолав «ЛІЯ» у матчі п’ятого туру Зимової першості області

В неділю, 31 січня, на штучному полі Центрального міського стадіону в рамках 5-го туру Зимової першості Миколаївської області пройшла зустріч між «ЛІЯ» та МФК «Миколаїв – 2».

«ЛІЯ» — МФК Миколаїв – 2 5:0 (2:0)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), + 5 градусів.

Арбітри: А. Щирський, О. Мерцалов, Д. Ільяшенко. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко.

Голи: Швець (16), Сурженко (24), Тимко (52,57), Ямборко (70).

Попередження: Тишкович (40), Фішман, Константинов (76) – Бойко (22), Вітенчук (40), Фальковський (43).

Видалення: Фішман – 2 ЖК.

Вже в середині тайму одна з перших атак корабелів закінчилась м’ячем у сітці воріт суперника. Влучним ударом відмітився Швець. Наступна атака на ворота «ЛІЯ» послідувала вже через декілька хвилин. Результат команди покращив Сурженко.  Далі корабели взяли гру під контроль. «ЛІЯ» виходила в атаки, але довести їх до логічного завершення не вдавалось – захист МФК — 2 відпрацьовував на відмінно. На перерву суперники пішли за переваги молодіжки МФК.

У другому таймі МФК -2 осів на половині поля суперника, однак наступи команди на протилежні ворота у більшості випадків не несли загрози, у інших – виручав голкіпер «біло — синіх». «ЛІЯ» час від часу виривалась у швидкі контратаки, однак також безрезультатно. Команда до останнього не полишала спроб «ЛІЯ». На 52-й хвилині Тимко знайшов щілину у захисті, вигадав слушний момент та забив третій гол, а через декілька хвилин оформив «дубль». Крапку у зустрічі поставив Ямборко.