«Васт» після зустрічі з «Вікторією» записав на свій рахунок ще одну перемогу

30 січня на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч 5 туру Зимової першості Миколаївської області між командами «Вікторія» та «Васт».

"Вікторія"

«Вікторія» — «Васт» 1:4 (1:2)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), + 5 градусів.

Арбітри: О. Зевакін, М. Полусмяк, М. Чернега. Спостерігач арбітражу: В. Решотченко.

Голи: М. Скрипніченко (+39) —  О. Крамаренко (1,57), Д. Бардадим (34), І. Носов (50).

Попередження: Бобелюк (36), Ялосоветський (39), Тимчак (70), Борзов (75).

Протягом гри перевага постійно переходила від однієї команди до іншої. Активніше розпочав «Васт», який зміг вже на перших хвилинах створивши вихід один на один та вразити ворота суперника. «Вікторія» явно не очікувала такого натиску зі старту від свого суперника . Потім почали з’являтися моменти і в «Вікторії» та оборона «Васту» не давала їм протиснитись до карного майданчика. В середині тайму Бардадим скористався помилкою голкіпера та збільшив перевагу своєї команди. На останній хвилині тайму за порушення у карному майданчику арбітр зустрічі вказав на позначку. Виконувати стандарт взявся Скрипніченко, воротарю «Васту» не вдалось вгадати напрямок польоту м’яча.

По закінченню перерви гра проходила по тому ж сценарію: одразу ініціативу захопили «Васт», але цього разу свої моменти вони почали реалізовувати одразу. Вже на 50-й хвилині у ворота «Вікторії» залетів третій гол: точним ударом відмітився Носов, а через сім хвилин Кромаренко довів рахунок до розгромних 4:1.  

Наприкінці матчу суперники створили по кілька моментів, але воротам один одного вони не загрожували.

Гравець ФК «Васт» Ілля Носов поділився враженнями після гри:

«Під час локдауну ми даремно часу не втрачали та тренувалися в дворазовому режимі. Вранці було тренування в залі, а ввечері на футбольному полі. Багато працювали над стандартами, кутовими і штрафними удари, так як раніше це було нашим вразливим місцем. Дійсно легко сьогодні не було нікому. Тривалий час не було ігрової практики, якщо не брати в рахунок двохсторонки. Ми спочатку розуміли, що гра з «Вікторією» не буде для нас легкою проходкою. Раніше ми зустрічалися з цією командою і знаємо, що у них досить не поганий рівень як для чемпіонату області, так і для міста. Основним завданням було накривати суперника на їх половині поля, не давати контролювати гру і володіти більше м’ячем. Цілком впевнено можу сказати, що ми з цими завданнями впоралися на відмінно! Так, сьогодні вдалося забити гол. Але емоції досить стримані, адже головне — це результат команди. Думаю, що все цікаве ще попереду. Всі добре сьогодні проявили себе на футбольному полі і це не менш важливо».