У Новоодеському районі урочисто відкрили перший майданчик зі штучним покриттям

У четвер, 31 грудня, в переддень Нового року, у Сухому Єланці Новоодеського району сталася довгоочікувана подія – урочисте відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям для гри у міні-футбол.

Це перший міні-футбольний майданчик стандартних розмірів у Новоодеському районі, на який жителі чекали чотири роки. Об’єкт був побудований в рамках президентської програми «Велике будівництво», за державні кошти при співфінансуванні району за підтримки народного депутата України Ігоря Негулевського.

На урочистому відкритті були присутні: народний депутат України Ігор Негулевський, сухоєланецький сільський голова Олександр Постика, заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін та член виконавчого комітету  АФМО Микола Ярошинський.

Після урочистих привітань першими випробувати новеньке поле вийшли дитячі команди району, позмагавшись у передсвятковому турнірі. У змаганні взяли участь три команди: Бузьке та дві з Сухого Єланця (учні та випускники ДЮСШ). Перемогу здобула команда випускників сухоєланецької ДЮСШ – «ЛІЯ-юніор» (тренер Олег Расторгуєв).

Кожна команда-учасниця турніру отримала новенький футбольний м’яч. А переможці ще і по м’ячу від Ігоря Негулевського і АФМО. Також від обласної асоціації Олександр Балакін вручив сітку новеньких м’ячів місцевій спортивній школі.

«Це перша та єдина професійна міні-футбольна площадка у Новоодеському районі. Ми вже плануємо проводити тут Відкритий чемпіонат району як серед дорослих команд, так і дитячих. Наша місцева команда «ЛІЯ» тепер зможе на цьому полі приймати домашні ігри. Також за сприяння народного депутата Ігоря Негулевського вже добудовується дорога, яка з’єднує кіровоградську трасу та Сухий Єланець, і тому по гарній дорозі до нас залюбки всі будуть приїжджати грати на новому полі. Хочу висловити подяку за допомогу у реалізації цього проекту народному депутату Ігорю Петровичу Негулевському, виконуючій обов’язків директора департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОДА Оксані Юріївні Гейко та голові Асоціації футболу Миколаївської області Олександру Станіславовичу Пасічному», — висловив подяку Микола Ярошинський.