«Воронівка» на старті Зимової першості області впевнено обіграла AgriGrein

  1. У п’ятницю, 27 листопада, стартувала Зимова першість Миколаївської області сезону 2020/2021. І першими у бій вступили команди AgriGrein та «Вороновка».

AgriGrein (Баштанський р-н) – «Вороновка» (Миколаїв) 0:6 (0:2)

Арбітри: О. Антонов, Д. Ільяшенко, С. Пашинський. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі – Миколаїв).

Голи: Булах (+4), Сторубльовцев (15, 73), Зима (56), Швидерський (58), Вітенко (73).

Попередження: Маліновський (40) – Швидерський (9), Рябченко (30).

Дебютний матч Зимової першості області сезону 2020/2021 розпочався штурмом господарських воріт: на перших же хвилинах зустрічі Олександр Зима увірвався у карний майданчик AgriGrein і відправив м’яч вище воріт. Проте наступна атака «Воронівки» вже була результативною. Невдало зупинивши опонента у своєму карному майданчику, гравці AgriGrein надали право супернику пробивати пенальті. Дмитро Булах, який підійшов до позначки, шанс не проґавив, відкривши рахунок на 4 хвилині. «Воронівка» частіше та небезпечніше атакувала протилежні ворота і на 15 хвилині реалізувала ще одну можливість. Атака пройшла лівим флангом, розпасовка у карному майданчику і Валерій Сторубльовцев точним ударом замкнув комбінацію. З рахунком 0:2 команди пішли до роздягалень.

Після перерви AgriGrein активніше насідав на ворота суперника, частіше загрожуючи володінням Миколи Бурцева, команда створила низку гострих моментів, проте реалізація залишала бажати кращого. В той час як гравці «Вороновіки» використали більшість своїх нечисельних можливостей. На 56 хвилині атаку, яку розпочав Євгеній Вітенко, влучним пострілом замкнув Зима. А за дві хвилини Максим Швидерський з тієї ж позиції збільшив результат команди. На завершення, на 73 хвилині, і сам Вітенко відмітився голом, майже з центра поля самотужки обійшовши захист суперника. Таким чином перший матч Зимової першості 2020/2021 закінчився впевненою перемогою «Воронівки» із рахунком 6:0.    

Капітан команди «Воронівка» Валерій Сторубльовцев прокоментував гру:

«Результатом безперечно задоволені. Обіграли гарну молоду команду. У нас колектив згуртований, за рахунок досвіду використали усі свої моменти. Мета на турнір – перемога, як завжди, іншого бути не може. Усіх суперників по чемпіонату ми знаємо, з усіма можна грати та перемагати. Велика подяка нашому президенту Ігореві Борисовичу, що він нас не полишає, підтримує».