Перша ліга обласного чемпіонату: «Казанка» перервала переможну серію «Сокола»

У неділю, 1 листопада, відбувся матч 8 туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Сокіл» та «Казанка».

«Сокіл» (м. Вознесенськ) – «Казанка» 1:2 (0:1)

Арбітри: М. Чернега (Миколаїв), М. Полусмяк (с. Грейгове), О. Щербанич (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (Миколаїв).

Голи: Шевченко (10) – Готра (55), Коровка (71).

Попередження: Тараненко (28), Приходько (41), Шевченко (57), Народовий (76) – Стингач (20), А. Степанов (59).

Суперники продемонстрували рівну гра, насичену боротьбою. У першій половині матчу «Сокіл» нав’язав опоненту силову жорстку гру і вже на 10 хвилині відкрив рахунок. Після кутового удару першим на м’ячі опинився Дмитро Шевченко, який і відправив його у сітку. У другому таймі «Казанка» перебудувалася та почала загрожувати воротам суперника. На 55 хвилині Роман Готра використав момент та зрівняв рахунок. А на 71 Вадим Коровка влучним ударом вивів свою команду вперед. «Казанка» протягом гри  була точніша у передачах, «Сокіл» помилявся, що призводило до нервозності серед гравців, через це і чимала кількість попереджень.

Загалом це була перша поразка вознесенського «Сокола» у першому колі чемпіонату, «Казанка» же цією перемогою перервала серію невдалих результатів. Наразі команди борються за третю сходинку у таблиці, після даного матчу її займає «Казанка», однак у «Сокола» на дві гри менше, тому вся боротьба ще попереду.

«Почали ми непогано. На 10 хвилині забили гол, нічого не передбачувало біди. Я напередодні бачив «Казанку» у грі з «Южноукраїнськом» і повинен сказати, що то була зовсім інша команда, вони, мабуть, туди не всіх привезли. На грі з нами у них був добротний колектив, дуже сподобалася мені гра команди і завдяки нашим помилкам їм вдалося здобути перемогу. Треба віддати їм належне: у них по суті було два гарних моменти, які вони і використали. А ми, як завжди, маємо одну проблему: не вміємо реалізовувати свої моменти. Мали три виходи один в один, які не забили. У другому таймі помилилися у центі поля: виходили у атаку, загубили м’яч та отримали гол. Ще раз повторюся, дуже сподобалась гра суперника, мені здалося, що їх команда в цілому була швидша. Також можу додати, що дуже коротка у нас лава запасних, заявлені гравці з різних причин не з’являються на гру через це також маємо проблеми. Неприємно отримувати першу поразку ще і у себе на полі, однак життя продовжується, робимо висновки та будемо грати далі. В черговий раз відмічу суддівство – жодних нарікань не маю», — прокоментував тренер ФК «Сокіл» Володимир Карпов.

«Нарешті ми перемогли. Перший тайм був важкуватий, не могли увійти в гру, причину самі не можемо зрозуміти, можливо, дорога. Пропустили з кутового безглуздий гол, наш гравець не влучив по м’ячу. Потім помалу гру вирівняли. У другому таймі перебудувалися та повністю переграли суперника, забили два голи та могли забивати ще – були хороші позиційні атаки. Я вважаю, що перемога повність заслужена. Це була ключова гра для нас, ми втратили багато очок там, де їх не треба було втрачати. Взяли важливі три очки на виїзді з гарним суперником, знову включилися у боротьбу. В останньому турі приймаємо команду, сподіваємося на позитивний результат. І на друге коло задача буде лише максимальна – боротися за призові місця. Грою задоволений, результатом та гравцями також, вдячний усім», — поділився тренер ФК «Казанка» Роман Левицький.