Досвід переміг молодість: «Хлібороб» з впевненим рахунком переграв «Вікторію» у Вищій лізі обласної першості

У неділю, 11 жовтня, ФК «Вікторія» у домашньому матчі зустрілася з командою «Хлібороб» в рамках шостого туру Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області.

«Вікторія» (Березнегуватський р-н) – «Хлібороб» (Миколаїв) 0:4 (0:1)

Арбітри: О. Філон (Миколаїв), Г. Нежлукченко, Ю. Самборський (обидва – Снігурівка). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: Шелест (45), Александров (64), Горошко (74), Фальковський (+82).

Попередження: Ю. Білоконь (35).

У цій грі зійшлися дві різні команди – досвідчений «Хлібороб» і молода, але енергійна «Вікторія». Господарі з перших хвилин матчу кинулися в атаку, пресингували суперника, намагаючись забити першими. Однак «Хлібороб» витримав натиск із з середини тайму перехопив ініціативу. На останній хвилині першого тайму «Хлібороб», скориставшись кутовим ударом, відкрив рахунок. Автором першого голу став Іван Шелест. Після перерви знову «Вікторія» понеслась на ворота гостей, однак безрезультатно. «Хлібороб» розвернув гру у інший напрямок, та, скориставшись ще трьома стандартами, зробили рахунок переможним. Голами відмітились Олексій Александров на 64 хвилині, Іван Горошко – 74, а на 82 хвилині ударом з 11-метрової позначки відмітився Євген Фальковський.    

Тренер ФК «Хлібороб» Ігор Бездольний поділився враженнями після гри:

«Суперник – хороша молода команда, сподобалась нам. Вийшли вони агресивно, видно було, що хотіли дати бій та відібрати у нас очки. Подивившись на поле по приїзду, я хлопцям одразу сказав, що грати тут у футбол буде важко, багато що будуть вирішувати стандарти. Так і вийшло. Перші 20 хвилин суперник намагався забити швидкий гол, ми стримали їх атаки, перехопили ініціативу та почали створювати небезпечні моменти, але знову ж таки все на стандартах. На 45 хвилині після кутового забили гол і на перерву пішли з перевагою в один м’яч. Після перерви уже взяли гру під контроль. І знову три стандарти – три голи. Суперник дуже сподобався, бажання перемогти  у них було велике, можливо, десь не вистачало майстерності. Великий мінус – це поле. Налаштовувались на важку гру. Задача була не програти боротьбу та не поступитися у бажанні та настрої. Хлопці мене почули, були налаштовані на серйозну боротьбу».

Представник ФК «Вікторія» Євген Лебідь прокоментував матч:

«Ми знали, що команда «Хлібороб» сильна, досвідчена і вони підтвердили це грою. Програли, так, але вважаю, що хоча б на гол ми заслуговували. Початок першого і другого тайму ми володіли перевагою, потім вони його перехоплювали. Також хочу виділити нашого воротаря, який нас кілька разів виручав. Не задоволені ми залишилися діями арбітру, як на мене, аналогічні ситуації ним розцінювалися по-різному».