«Варварівка» завдяки швидкому голу здобула перемогу над МФК «Первомайськом» у матчі Вищої ліги обласної першості

У четвер, 8 жовтня, на Центральному міському стадіоні відбувся матч шостого туру Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Варварівка» та МФК «Первомайськ».

ФК «Варварівка» (Миколаїв) – МФК «Первомайськ» 1:0 (1:0)

Арбітри: Л. Ізбаш, А. Єремєєв, В. Мамчур. Спостерігач арбітражу: В. Балакін (усі – Миколаїв).

Голи: Фурзенко (1).

Попередження: Фурзенко (19), Солоніков (27), Шиманець (64), Куянов (81), Бабейко (82) – Мізернюк (19), Алієв (69), тренер М. Флакей (88).

Видалення: Алієв (86), Мізернюк (88).    

Перша ж атака на стартовій хвилині принесла «Варварівці» результат. Денис Фурзенко прорвався до карного майданчика, за ним поспівав Віталій Шпартко, однак завадити удару не зміг, нападник перекинув м’яч через голкіпера і відкрив рахунок у матчі. Після неочікувано швидкого пропущеного м’яча «Первомайськ» притис суперника до їх воріт. Гра до перерви велась на половині поля господарів з нечастими виходами їх у контратаки. Однак і «Первомайськ» не створив велику кількість гольових моментів. Команди обмінялися лише декількома потенційно небезпечними ударами.

Другу половину гри «Первомайськ» розпочав перспективною атакою, на шостій хвилині тайму Дмитро Криворотий не влучив по воротах з дуже близької відстані. У середині тайму суперники відповідали атакою на атаку, на високих швидкостях переміщуючись від одних воріт до інших. Команди створили приблизно рівну кількість дуже гострих моментів, однак забити так і не вдалося. Одна з таких ситуацій сталася на 75 хвилині: Климко вийшов один на один з голкіпером, але пробив прямо в нього, м’яч від рук захисника воріт знову потрапив до гравців «Варварівки», навіс на Морозова і той майже з лінії вратарської відправляє м’яч поряд зі стійкою. Боротьба на полі велась жорстка і іноді не вписувалась в рамки правил, жовтих карток було показано головним арбітром багато. І в кінці тайму за повторне попередження гості втратили двох гравців: на 86 хвилині з поля пішов Сухраб Алієв, а на 88 – Роман Мізернюк. Останні миттєвості гри «Варварівка» проводила у більшості, однак скористатися цим команді не вдалося – рахунок залишився незмінним.   

 

Тренер ФК «Варварівка» Олексій Бєлічко підвів підсумки матчу:

««Первомайськ» — дуже хороша команда, вони неодноразові чемпіони області, грають на аматори, зрозуміло, що через це гравці втомлюються, їм трохи важко. Ми порадилися та вирішили грати на контратаках. І це дало свої результати: були у нас моменти, могли ще забивати, але і пропустити також могли. Грою задоволений, хлопці продемонстрували і характер, і бійцівські якості від першої до останньої хвилини».