В матчі «Казанка» — «Ольгополь» виявити сильнішого не вдалось

В неділю, 20 вересня, на стадіоні в смт. Казанка відбулась зустріч місцевої однойменної команди з колективом з Єланецького району під назвою «Ольгополь».

«Казанка» — «Ольгополь» (Єланецький р-он) 2:2 (0:1)

Стадіон: «Колос» у смт. Казанка, +22 градуса.

Арбітри: О. Антонов (Миколаїв), Ю. Попов (Н. Буг), М. Полусмяк (Грейгово). Спостерігач арбітражу: В. Міланіч (Миколаїв).

Голи: Р. Готра (47), А. Степанов (68) – В. Слюнков (11), Р. Єрьомов (66).

Попередження: Р. Готра (45+3) — Ю. Переверзев (33), О. Мариненко (51).

Видалення: С. Шпуганич (45+3) – агресивна поведінка, навмисний удар суперника в обличчя під час зупинки гри – А. Марков (45+3) — агресивна поведінка, навмисний удар суперника в обличчя під час зупинки гри; Ю. Переверзев (80) – друге попередження.

З перших хвилин матчу суперники продемонстрували рівну гру, більшу частину часу, провівши в центрі поля в боротьбі за м’яч. Команди по черзі виходили в атаки, але і в захисті обидві стояли впевнено. «Ольгополь» першими відкрили рахунок, скориставшись помилкою в обороні «Казанки».

Після першого тайму гравців обох команд окутали емоції та відбулась конфліктна ситуація між Шпуганичом та Марковим в результаті чого арбітр «нагородив» обох «червоними» картками. Другу половину зустрічі обидві команди вийшли на поле вдесятьох.

Після перерви, господарі відквитали пропущений гол та розписались в воротах «Ольгополя». Автором голу став Роман Готра. Саме він не залишив шансів голкіперу суперника. Пропустивши в свої ворота м’яч, гості стали більш гостро виходити в атаки і насідати на ворота суперника. Завдяки такій тактиці м’яч ще раз побував і в сітці воріт «червоно-синіх». Через дві хвилини Артем Степанов майстерно закинув «круглого» за комір голкіперу суперника та зрівняв шанси обох команд. На 80 хвилині Юрій Переверзев отримав другу «жовту» картку та залишив свою команду у меньшості. 

Таким чином, після цієї зустрічі, обидві команди записали в свій актив лише по одному очку.

Тренер ФК «Казанка» Роман Левицький:

«Я грою дуже не задоволений. Суперник нас нічим не здивував. Не потішила гра моєї команди та гравців — вони зіграли так собі. Для нас ця нічия – як поразка, не стільки команда суперника нас притискала, скільки ми самі собі створили два голи в результаті своїх же помилок. В першому таймі – обрізка, в другому таймі захист зіграв погано. Будемо виправляти свої помилки. Хлопці подались емоціям, зіграло своє і отримані «червоні» картки. Багато моментів ми упустили, особливо у другому таймі. Не вистачило концентрації, майстерності у завершальній стадії. Ми розраховували отримати три очки».