Завдяки єдиному голу «Зорі над Бугом» здолали «Нечаяне» у Першій лізі Чемпіонату області

У суботу, 19 вересня, відбувся третій тур у Першій лізі Чемпіонату Миколаївської області, де зустрілись команди «Нечаяне» та «Зорі над Бугом».

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) 0:1 (0:0)

Арбітри: В. Колісник, М. Полусмяк, Я. Манчик. Спостерігач арбітражу: В. Міланич (усі – Миколаїв).  

Голи: Гудь (66).

Попередження: Антонюк (37) – Боднар (90+1).

Розпочали зустріч команди з боротьби за контроль м’яча. У першому таймі атак з обох сторін було дуже мало, ударів по воротам і поготів – лише один раз господарі пробили по володінням опонента. «Нечаяне» володіло ініціативою протягом усього матчу, пресингувало, однак забити не вдавалося. Після перерви господарі почали частіше виходити в атаки, але все також невдало. «Зорі над Бугом» стійко витримували натиски суперника, вдало тримаючи оборону та іноді контратакуючи. На 66 хвилини під час одного з таких забігань гості скористалися помилкою захисників «Нечаяного», на вістрі атаки опинився Володимир Гудь, який і забив переможний гол за свою команду.   

«Сьогодні програли, але футбол є футбол. Я завжди починаю з розбору дисципліни, у нас все те саме: не прийшли гравці на збори. Ми мали дві заміни, одна з яких – травмований гравець. На полі ми домінували, постійно контролювали м’яч, знаходились на половині поля суперника, атакували, однак до удару не доходило. У другому таймі спробували перебудувати гру, трохи заграли вище. Але помилка воротаря та двох захисників зіграла свою роль. Потім ми, як не намагалися забити гол, все не виходило. Команді суперника велика повага, витримали та досягли результату, тому що гра забувається, як би добре ми не грали, головне – це результат», — поділився враженнями після гри тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мітін.

«У суперника гарна команда, ми вже не перший раз з ними зустрічаємось, знаємо як вони грають, тому обрали тактику від оборони і вона спрацювала. Ми не мали багато моментів, у першому таймі взагалі їх не було, у другому – забили гол. Можливо, нам і пощастило, однак ми змогли скористатися помилкою суперника. У нас сьогодні все спрацювало: дисципліна, самовіддача, трохи везіння, тому такий результат», — прокоментував зустріч тренер команди «Зорі над Бугом» Олександр Грущенко.