«Хлібороб» розгромною перемогою здобув собі «путівку» у фінал Кубку Миколаївської області

2 серпня пройшла друга гра півфіналу Кубку Миколаївської області між командами «Ольгопіль» та «Хлібороб».

Перед початком поєдинку, начальник комітету проведення змагань Олександр Мариненко вручив заслужену нагороду «Кращий гравець команди» в Зимовій першості Миколаївської області своєму тезці також Олександру Мариненко з команди «Ольгопіль».

«Ольгопіль» (Єланецький р-он) – «Хлібороб» (Херсонська обл) 0:8 (0:6)

Стадіон: «Колос» в с. Єланець.

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), О. Грущенко (Ястребінове), О. Щербаніч (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: В. Кірєєв (4,12,32), А. Масалов (35), В. Колос (41), П. Буряк (43), Р. Кретов (63), Є. Фальковський (74).

Попередження: В. Куянов (68) «Хлібороб».


«Хлібороб» почав матч з активного пресингу і вже на четвертій хвилині відкрив рахунок. «Швидкий» гол у ворота «Ольгополя» забив Кірєєв. Але на цьому команда не зупинилася і продовжувала атакувати. І на 12-й хвилині господарі поля отримали другий м’яч у свої ворота та згодом голкіперу «Ольгополя» додалось чимало роботи у власних володіннях. Перший тайм пройшов на половині поля «Ольгополя», «Хлібороб» наступав, багато били по воротах, біло-синім залишалося тільки захищатися. З рахунком 6:0 команди пішли на перерву.

Другий тайм «Хлібороб» розпочав з новими силами, чого не скажеш про «Ольгопіль». Команда впродовж гри зробила лиш одну заміну. Друга половина зустрічі була вже не такою напруженою, «Хлібороб» маючи в запасі аж 6 голів! вже так потужно не насідав  на суперника і гра розтягнулась на все поле. Проте, гольових моментів не упускали. Так, на 63-й хвилині Роман Кретов вийшов один на один з голкіпером та зміг його переграти, а на 74-й хвилині вписав до рапорту арбітра своє ім’я і Євген Фальковський.  Після восьми забитих м’ячів «Хлібороб» розслабився і почав пропускати атаки суперника, але жодна з них так і не закінчилася точним ударом.

24 серпня команда «Хлібороб» зустрінеться в фіналі з багатократним володарем Кубку Миколаївської області з футболу – МФК «Первомайськ».

«Видно було, що ми по класу вище, ніж суперник. Для нас це вийшла майже як тренувальна гра, результат закономірний. В нас в команді навіть є така собі конкуренція, оскільки прохідних ігор не має, ми постійно шукаємо гравців та підбираємо оптимальний склад. Зараз активно готуємось до фіналу. «Первомайськ» — один з флагманів миколаївського футболу, одна з сильніших команд, яка виступає в чемпіонаті України. Що стосується тактики, яку будемо застосовувати, то це буде відомо під час гри. В будь-якому випадку  будемо серйозно налаштовуватись на фінал», — поділився враженням після гри тренер команди «Хлібороб» Ігор Бездольний.