ФК "Воронівка"

ФК "Воронівка"

«Нечаяне» поступилося «Воронівці» у першій півфінальній зустрічі Кубку Миколаївської області

У суботу, 25 липня, на стадіоні у селі Нечаяне місцева команда приймала ФК «Воронівка» в рамках півфіналу малого Кубку Миколаївської області.

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «Воронівка» (Миколаїв) 3:5 (1:2)

Арбітри: М. Чернега (Миколаїв), М. Полусмяк (с. Грейгове), К. Крикунова (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: В. Балакін (Миколаїв).

Голи: Прокопчук (1), Мінаєв (73), Антонюк (89) – Гранковський (32), Вітенко (41, 54, 81), Степанішин (72).

Першу гру півфіналу «Нечаяне» розпочало активно, забивши вже на першій хвилині, автором голу став Анатолій Прокопчук. «Воронівка» не очікувала такого ходу подій, команда активно пресингувала суперника та на 32 хвилині вдалося зрівняти рахунок, точним ударом відмітився Сергій Гранковський. На цьому гості не зупинилися. До перерви «Воронівці» вдалося забити ще один гол та вийти у лідери. Другий командний м’яч на свій рахунок записав Євген Вітенко на 41 хвилині.

На початку другого тайму Вітенко відрізнився ще раз. Опинившись на вістрі атаки, Євген направив м’яч у сітку воріт суперника на 54 хвилині. Менше ніж за 20 хвилин Степанішин збільшив перевагу. Після цього «Воронівка» послабила тиск, «Нечаяне» частіше почало виходити в контратаки, що відобразилося на результаті. На 73 хвилині Сергій Мінаєв точним ударом скоротив відставання. Однак суперник знайшов чим відповісти: за 8 хвилин Вітенко оформив хет-трик. «Нечаяне» і після цього не полишило спроб змінити рахунок. На 89 хвилині Максим Антонюк ще на крок наблизив свою команду до нічийного результату. До кінця зустрічі «Нечаяне» кілька разів гостро загрожувало воротам опонента, однак безрезультатно, матч закінчився з рахунком 5:3 на користь «Воронівки».

Тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мітін прокоментував зустріч:

«Забили перші гол. Самі в себе не повірили, почали утримувати рахунок, тягнути час. Але суперник зібрався, відігрався та почав домінувати на полі. «Воронівка» на голову вища за нас, ми налаштовувались на цю гру. Хочу сказати велике дякую своїм хлопцям за те, що не стали хлопчиками для биття. Ми мали можливість навіть довести рахунок до нічийного. У кінці матчу суперник думав, що гра вже зроблена, ми мали кілька виходів один в один, однак не реалізували їх. На матч-відповідь налаштовуємося, на грі повинні вже бути усі наші гравці основного складу. Будемо намагатися отримати позитивний результат для себе».

Адміністратор команди «Воронівка» Олександр Бобров:

«Цю гру можна назвати «Гра бажання та досвіду». У «Нечаяного» менше досвіду, але було величезне бажання грати та перемогти. Суперник забив вже на першій хвилині, але «Воронівка» на досвіді зрівняла рахунок, а потім і вирвалася уперед. Згодом гравці подумали, що гра вже зроблена та розслабилася. Могли за це поплатитися та пропустити ще кілька разів. Розслаблятися не можна ніколи, треба грати до кінця. Досвід – це добре, але бажання у молоді помірятися силами з грандами миколаївського футболу завжди було».