«Нечаяне»,  мінімально обігравши «Зорі над Бугом», проходить до півфіналу Кубка Миколаївської області

У неділю, 19 липня, відбувся мат-відповідь 1/4 фіналу малого Кубка Миколаївської області між командами «Нечаяне» та «Зорі над Бугом».

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «Зорі над Бугом» (Вознесенський р-н) 2:1 (2:0)

Арбітри: О. Філон, Д. Ільяшенко, О. Антонов. Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (усі – Миколаїв).

Голи: Мінаєв (3), Авхімович (40) – Грущенко (73).

Після першої зустрічі «Нечаяне» мало відчутну перевагу у 7 голів, тому команда могла собі дозволити вийти на гру більш розслабленою. Однак цього не сталося. Вже на третій хвилині господарі забили «швидкий» гол, автором якого став Сергій Мінаєв. «Зорі над Бугом» також не розслаблялися, за п’ять хвилин команда створила гарну можливість зрівняти рахунок після подачі кутового, але ситуацію врятував воротар суперника. Після цього гра перейшла в центр поля, опоненти всі сили віддавали на боротьбу та контроль м’яча. За п’ять хвилин до перерви «Нечаяне» все ж створило гольовий момент, на вістрі атаки опинився Сергій Авхімович, який збільшив перевагу господарів.

У другому таймі «Нечаяне» мало гарну можливість додати у рахунку, вихід один на один, однак м’яч у ворота не влучив. Суперник же своїм моментом не знехтував. На 73 хвилині після пробиття штрафного удару Олександр Грущенко скорочує відставання. До фінального свистку «Нечаяне» взяло гру під свій контроль, не даючи можливості супернику змінити результат гри, але і самі більше загрозливих ситуацій біля воріт «Зорів над Бугом» не створили – результат команду-господаря влаштовував.

Таким чином за сукупним результатом двох ігор команда «Нечаяне» проходить у наступний етап Кубку області, де на неї вже чекає «Воронівка».    

«Рахунок нас задовольняє – ми проходимо далі. Була задача перед своїми вболівальниками зіграти цікавіше, але команда суперника показала, що вони не хлопчики для биття, зібралися та показали достойну гру. Нас знову підвів збір: три гравці основи не змогли приїхати. Але головне, що задачу виконали, пройшли далі. Команді суперника хочу сказати велике дякую, за те що приїхали після такого рахунку у першому матчі», — поділився тренер команди «Нечаяне» Сергій Мітін.