«Варварівка», обігравши «Семенівку» у матчі-відповіді, вийшла до 1/2 фіналу Кубка Миколаївської області

У суботу, 18 липня, «Семенівка» на домашньому стадіоні приймала «Варварівку» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Миколаївської області.

«Семенівка» (Арбузинський р-н) – «Варварівка» (м. Миколаїв) 1:3 (1:1)

Арбітри: А. Дегтяренко, О. Щербанич (обидва — Вознесенськ), М. Чернега (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (Миколаїв).

Голи: Ігнатьєв (39) – Маркитан (25), Ратушний (69), Бабейко (71).

Попередження: Запорожан (70), Зирський (84) – Безуханич (58), Задорожнюк (65).

Нагадаємо, перша зустріч команд завершилася перемогою «Варварівки» з рахунком 7:1, тому команді необхідно було лише утримати результат. Задача «Семенівки» на матч-відповідь була складніша, але команда рук не опустила та продемонструвала достойну боротьбу.

Матч розпочався з пресингу «Варварівки» і після декількох не точних спроб поцілити у ворота суперника команді все ж вдалося відкрити рахунок. На 25 хвилині влучним ударом відмітився Кирило Маркитан. Пропущений м’яч активізував «Семенівку», команда кинулася відіграватись, кілька разів перевірила на міцність оборону варварівців та на 39 хвилині зрівняли рахунок: після гарного розіграшу першим на м’ячі опинився Володимир Ігнатьєв. У взаємних атаках суперники завершили перший тайм.

Після перерви команди з новими силами продовжили боротьбу, по черзі виходячи у наступ на ворота один одного. На 69 хвилині чергова атака «Варварівки» принесла результат, м’яч на свій рахунок записав Кирило Ратушний. А за дві хвилини Олександр Бабейко своїм точний ударом підвів підсумки зустрічі.

Таким чином, здобувши перемогу у другому матчі 1/4 фіналу Кубку області, «Варварівка» проходить до наступного етапу змагань.     

«Гра була нелегкою, ще і поле було важким – трава висохла – хлопці боролися як із суперником, так і з полем. Ми забили перші, після цього у нас ще були моменти, але забракло точності. Суперник після пропущеного голу додав руху, почав створювати моменти: була штанга, перекладина, а потім гарно розіграли та забили нам гол. Так у боротьбі дограли перший тайм. У другому трохи заспокоїлися, зробили правильні заміни: вийшов Олександр Олександрович Бабейко, який у підсумку забив третій гол. Після другого забитого м’яча стало трохи легше, суперник відкрився, побіг відіграватися і на контратаці ми забили третій м’яч. А там уже по накатаній обережно грали у обороні до кінця матчу», — прокоментував гру адміністратор ФК «Варварівка» Андрій Смолик.