«Хлібороб» здобуває чергову перемогу у Кубку Миколаївської області з футболу

В неділю, 12 липня, на стадіоні «Парк Перемоги» пройшов перший матч 1\8 Кубку Миколаївської області. Херсонський «Хлібороб» приймав однойменний колектив з Казанки.

«Хлібороб» (Херсонська обл) – «Казанка» 4:1 (3:0)

Арбітри: Л. Ізбаш, Ю. Копійка, М. Чернега. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі Миколаїв).

Голи: С. Пуляєв (25), А. Масалов (35), Б. Тяпко (38) , Д. Одіноченко (51) – Є. Лозний (71).

Попередження: І. Хряпочкін (89).

Перед початком поєдинку голова комітету проведення змагань Олександр Мариненко нагородив команду «Хлібороб» кубком та медалями за здобуте ними третє місце в Зимовій першості Миколаївської області з футболу.  «Кращим гравцем команди» був визнаний Євген Фальковський.

З перших хвилин матч подарував вболівальникам велику кількість цікавих моментів. Вже після виходу на поле гравці «Хліборобу» пішли у наступ на ворота суперника. Ближче до середини тайму атака Пуляєва завершилась міцним ударом точно в ціль. У відповідь «Казанка»  створила кілька виходів до протилежних воріт, які нічим не завершились. На 35-й хвилині «Хлібороб» завдав ще одного удару по володіннях «Казанки». Після пропущеного «Казанка» всіма силами намагалася відігратися, притиснувши суперника до їх воріт, однак завершальний удар щоразу не виходив. Втративши ініціативу гості знов пропустили черговий гол у виконані Богдана Тяпко, який самотужки прорвавшись з центра поля до карного майданчика суперника, обіграв голкіпера та відправив м’яч у ворота.

На перерву команди пішли з перевагою херсонської команди 3:0.

У другому таймі «Хлібороб» осів на половині поля суперника, наступи команди на протилежні ворота у більшості випадків не несли загрози, у інших – виручав голкіпер «Казанки». Гості час від часу виривались у швидкі контратаки, однак також безрезультатно. Команда до останнього не полишала спроб хоча б скоротити відставання. «Хлібороб»  помітно розслабився та нехтував свої можливості. Однак ще один гол команді все ж таки вдалося забити. Проте не довго раділи вболівальники «блакитно-синіх», на 71-й хвилині Лозний вигадав влучний момент і «розпакував» ворота суперника.

Тренер команди «Хлібороб» Ігор Бездольний поділився враженнями від гри:

«Ми очікували важкої гри від суперника. Вони обіграли свого суперника в попередньому етапі у двох матчах. Ми знали, що команда молода, в ній є гарні виконавці, ми наводили справки, тож знали, що гра буде важкою. Грали на штучному полі, хлопці відвикли від нього, плюс було досить спекотно. Перші 20 хвилин були в рівній боротьбі, потім намалювалась наша перевага. В першому таймі три забитих м’ячі, у другому лише один, проте і один пропустили.  У нас було безліч моментів, які ми чомусь не реалізували. По грі, зробили певний заділ на перспективу в майбутнє».

Також Ігор Бездольний розповів про здобуті командою нагороди за участь в Зимовій першості:

«Зимова першість зручно входить в міжсезоння, ми з радістю прийняли в цьому участь, продивились усіх футболістів, награли склад. Як для дебютного сезону, здобули третє місце, що влаштовує мене, як тренера та керівництво клубу. В Кубку у нас стоять максимальні задачі: як мінімум потрапити до фіналу. Також плануємо брати участь в Чемпіонаті Миколаївської області та ставимо високі цілі».  

Тренер команди «Казанка» Роман Левицький прокоментував хід гри так:

«Гра видалась важкою: сподобався суперник- гарна команда, нам було приємно зіграти з таким суперником, видно, що в них стоять серйозні задачі. Ми всім задоволені, крім результату. В нас був не оптимальний склад, ще далась в знаки дорога та спека. По грі, було багато індивідуальних помилок, дали пограти молоді. Будемо налаштовуватись на відповідну гру. Хочеться потішити наших вболівальників та пройти в наступний етап.»